Με την επιστροφή του Εμπίντ ήταν αδύνατον να μην βρεθούν σε τρελή φόρμα οι Σίξερς. Η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια επικράτησε 128-108 των Χιτ και πήρε το προβάδισμα με 2-1 νίκες.
Και μπορεί πριν μερικές μέρες να έχασαν εντός έδρας από την ομάδα του Μαϊάμι αλλά αυτή τη φορά δεν άφησαν περιθώρια για πολλά λάθη. Ειδικά στο τέταρτο δωδεκάλεπτο με σκορ 32-14 έδειξε ποιος έχει το πάνω χέρι στον αγώνα.
Μεγάλη εμφάνιση έκανε και ο 24χρονος Εμπίντ πετυχαίνοντας 23 πόντους, ενώ ο Μπελινέλι είχε 21 και ο Σίμονς είχε 19 πόντους και 12 ασίστ. Για τους Χιτ ξεχώρισε ο Ντράγκιτς με 23 πόντους και 8 ασίστ.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.