Έξι στελέχη της διοίκησης της Λάρισας υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, μια ημέρα μετά το ορθογραφικό λάθος στο όνομα του ενός εκ των δύο στρατιωτικών που βρίσκονται κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Το λάθος αυτό εξόργισε τον Αλέξη Κούγια, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ να προαναγγέλλει αμέσως μετά τον αγώνα τις αλλαγές στις θέσεις των υπεύθυνων και να ζητά συγνώμη από την οικογένεια του στρατιωτικού.

Έτσι, μια ημέρα μετά, η θεσσαλική ΠΑΕ έκανε γνωστή την παραίτηση των στελεχών της, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα Πέμπτη 19/4/2018 έθεσαν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ κ. Αλέξη Κούγια, εξαιτίας του θέματος που δημιουργήθηκε με το τυπογραφικό λάθος στο επώνυμο του ενός στρατιωτικού στο μήνυμα της φανέλας στον επαναληπτικό ημιτελικό με την ΑΕΚ οι κάτωθι:

1. Σωτήρης Μάρκου – αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, γενικός διευθυντής ΠΑΕ.

2. Τάσος Χριστακόπουλος – οικονομικός διευθυντής, γενικός αρχηγός ΠΑΕ.

3. Γιώργος Κούτρας – υπεύθυνος γραμματείας ΠΑΕ, διαχειριστής εισιτηρίων.

4. Άκης Θεοδωρούδης – υπεύθυνος γραφιστικών και social media, marketing assistant.

5. Κώστας Κοταρέλας – υπεύθυνος Queens Bar και προσωπικού ημέρας αγώνων.

6. Κώστας Τσαρέας – φροντιστής υλικού και ιματισμού ομάδας ανδρών.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί την μακέτα που απέστειλε στον τυπογράφο της Λάρισας Νίκο Καζώνη και τους συνεργάτες του τυπωμένη, αλλά και ηλεκτρονικά σε αρχείο που δεν επιδέχετο τροποποίηση και εκφράζει την αγανάκτηση της για την μέχρι τώρα σιωπηρή και αδρανή στάση εκ μέρους του τυπογράφου και επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος της».

Διαβάστε ακόμα:

Με νέο μήνυμα στη φανέλα η Λάρισα