Θέλει να πάει τον Ντοναρούμα στη Παρί Σεν Ζερμέν ο Ραϊόλα
Ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο γνωστός μάνατζερ, Μίνο Ραϊόλα «πιέζει» την Παρί Σεν Ζερμέν να κινηθεί για την απόκτηση του Τζίτζι Ντοναρούμα
Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «AS, ο γνωστός ατζέντης, Μίνο Ραιόλα, προσπαθεί να πιέσει την Παρί Σεν Ζερμέν να αποκτήσει τον Τζίτζι Ντοναρούμα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Οι «παριζιάνοι» βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα, μετά την ασταθή σεζόν του Αλφόνς Αρεολά στην γαλλική πρωτεύουσα.
Τόσο ο Ντοναρούμα, όσο και ο Ραϊόλα, δεν είναι ικανοποιημένοι από την φετινή πορεία της Μίλαν, παρά τις επενδύσεις 200 εκ. ευρώ που έγιναν το καλοκαίρι στον ιταλικό σύλλογο.
Ωστόσο, εμπόδιο ενδέχεται να αποτελέσει ο αθλητικός διευθυντής της Παρί, Αντέρο Ενρίκε, ο οποίος επιθυμεί την απόκτηση ενός τερματοφύλακα με περισσότερη εμπειρία και εξετάζει ήδη τις περιπτώσεις του Γιαν Όμπλακ (Ατλέτικο Μαδρίτης) και του Άλισον Μπέκερ (Ρόμα).
- LIVE: Γκρόνινγκεν – ΑΕΚ
- Σκαλόνι: «Ανακαλύψαμε ξανά κάτι πραγματικά πολύτιμο…»
- Γαλλικά ΜΜΕ: «Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση Φρανσίσκο»
- Ολυμπιακός: Μια εβδομάδα εκτός ο Σιπιόνι
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442