Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα πολιτική πρωτοβουλία από την Κ. Παπακώστα

Νέα πολιτική πρωτοβουλία από την Κ. Παπακώστα

Η ανεξάρτητη βουλευτής εκτίμησε ότι υπάρχει κενό ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ

«Το Ν.Ε.Ο. στοχεύει στο να μπορέσει να παρουσιάσει στην κοινωνία των πολιτών, στους πολίτες, στους ανθρώπους, που άφωνοι μας παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια, μία διαφορετική πολιτική πρόταση και ένα διαφορετικό ύφος της πολιτικής, εστιάζοντας ουσιαστικά στην εφαρμογή του αυτονόητου» δήλωσε η ανεξάρτητη βουλευτής, Κατερίνα Παπακώστα , για την απόφασή της να προχωρήσει σε μία νέα πολιτική πρωτοβουλία.

Μιλώντας στο ρ/σ «Πρακτορείο 104,9» σημείωσε πως «το αυτονόητο στις δύσκολες ώρες για μία χώρα, η οποία ανήκει στη Δύση, είναι να μπορεί να συνεννοείται και δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε, είναι να μπορεί να ομονοεί και έχουμε διχασμό και τοξικό περιβάλλον, είναι να μπορεί να ενώνει. Δεν μπορούμε στα εθνικά θέματα να διαμορφώσουμε επιτέλους μια στέρεη εθνική γραμμή και ένα ενιαίο αρραγές μέτωπο. Όλα αυτά τα ‘δεν’ με οδήγησαν στο να ανακοινώσω αυτή την πολιτική πρωτοβουλία, που αγκαλιάζεται από ανθρώπους, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς, με πολύ γρήγορους ρυθμούς, να μπορούν όλα αυτά να γίνονται πράξη. Είναι η μετριοπαθής κοινωνική Δεξιά σε αρμονία το κοινωνικό Κέντρο» εξήγησε η κ. Παπακώστα, δίνοντας το στίγμα της πολιτικής πρωτοβουλίας.

Η βουλευτής, η οποία διεγράφη από το κόμμα της ΝΔ τον περασμένο Οκτώβριο έπειτα από τη διαφοροποίησή της και την ανοιχτή διαφωνία της σε σειρά θεμάτων με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Αδωνι Γεωργιάδη, διατύπωσε την εκτίμηση ότι «υπάρχει κενό ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ».

Το Κίνημα Αλλαγής, διευκρίνισε «δεν βλέπω να προσφέρει τις δυνατότητες εναλλακτικής πρότασης, οι οποίες θα μπορούσαν να ισορροπήσουν το σύστημα. Η μετριοπαθής κοινωνική Δεξιά ασπάζεται αυτό που λέμε τις συγκλίσεις και το κοινωνικό Κέντρο. Νομίζω ότι μπορούμε να δώσουμε την κάλυψη στο κενό, το οποίο είναι υπαρκτό και βέβαια το πολιτικό κενό το διαπιστώνει η κοινωνία […] οι πολίτες διαπιστώνουν ένα έλλειμμα πολιτικής, το οποίο έχει να κάνει κυρίως με την κοινωνική ατζέντα, κυρίως με την καθημερινότητά του, με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ποιότητα της ζωής του».

Ερωτηθείσα σχετικά με τα πρόσωπα που στηρίζουν την πρωτοβουλία απάντησε: «Ασφαλώς και υπάρχουν, κάθε τι θα πάει στον χρόνο του. Πρώτα από όλα πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τη δημιουργία αυτής της νέας πολιτικής πρωτοβουλίας. Απηχούμε την ανάγκη της κοινωνίας, αυτό ζυγίζουμε αυτήν την ώρα. Τα πρόσωπα, τα οποία πλαισιώνουν αυτή την προσπάθεια και έρχονται συνεχώς να την υποστηρίξουν και να πυκνώσουν τις τάξεις μας, είναι πρόσωπα τα οποία προέρχονται από τη μετριοπαθή κοινωνική Δεξιά, τα οποία προέρχονται από το Κέντρο, από ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν την πατρίδα τους και δεν είναι ακραίοι. Οι ακραίοι σε εμάς δεν χωρούν σε καμία περίπτωση».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024