Σε αρθροσκόπηση στο δεξί γόνατο υποβλήθηκε ο Αρτούρο Βιδάλ, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση (15/4) της Μπάγερν Μονάχου.
Ωστόσο, ο χρόνος αποθεραπείας θα κρατήσει τον Χιλιανό μέσο εκτός γηπέδων για το υπόλοιπο της αγωνιστικής σεζόν, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Γερμανικός σύλλογος.
Έτσι, ο 30χρονος μέσος, παρά τον ενθουσιασμό που έδειξε για τη κλήρωση με την Ρεάλ Μαδρίτης, θα περιοριστεί στο να βοηθήσει τους συμπαίκτες του εκτός των τεσσάρων γραμμών.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.