Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Κάν' το όπως ο... Τσάβες

Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ: Κάν’ το όπως ο… Τσάβες

«Μετά από τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν σε όλες τις θέσεις-κλειδιά βρίσκονται έμπιστοι της κυβέρνησης, όπως στη Βενεζουέλα του Τσάβες» γράφει γερμανική εφημερίδα

Το Μέγαρο Μαξίμου και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα εξόργισε ένα δημοσίευμα της «Frankfurter Allgemeine» με τίτλο «Η μιζέρια των Ελλήνων».

Τώρα θα πείτε, αναφέρει ο «Βηματοδότης»,  τι ήταν αυτό που εξόργισε τον κ. Τσίπρα. Ο συντάκτης του άρθρου αναφέρεται στο «1984» του Οργουελ και κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για… διγλωσσία. Κάνει εκτενή αναφορά στις προσλήψεις μετακλητών υπαλλήλων, με αναφορές στον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα, στον εξάδελφο του κ. Τσίπρα Γιώργο Τσίπρα, αλλά και στον ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που διορίστηκε από τον Παύλο Πολάκη διοικητής στο Νοσοκομείο Σαντορίνης: «Μετά από τρία χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν σε όλες τις θέσεις-κλειδιά βρίσκονται έμπιστοι της κυβέρνησης, όπως στη Βενεζουέλα του Τσάβες» γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024