Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος αστυνομικού σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων για κλοπή χρηματικού ποσού.
Συγκεκριμένα, ο αρχιφύλακας, τη Δευτέρα 16 Απριλίου, αφαίρεσε από τα εκδοτήρια σταθμού μέσου μαζικής συγκοινωνίας μικρό χρηματικό ποσό, το οποίο επέστρεψε, όταν αυτό έγινε αντιληπτό από τους αρμόδιους υπαλλήλους.
Παράλληλα, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας κινεί τη διοικητική διαδικασία, στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι επικρατέστερες ημερομηνίες είναι η Πέμπτη 23 Ιουλίου και η Παρασκευή 24 Ιουλίου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη επίσημη επιβεβαίωση.
Από το υπουργείο Παιδείας επισημαίνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μηχανογραφικό Δελτίο.