Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον γκρεμό με τα φρένα σπασμένα

Στον γκρεμό με τα φρένα σπασμένα

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να παραμένει εξαφανισμένος και να μην εμφανίζεται ούτε για τα βασικά

Ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να παραμένει εξαφανισμένος και να μην εμφανίζεται ούτε για τα βασικά, φέρνοντας τον κόσμο στα πρόθυρα νευρικής κρίσης.

Ακόμα περισσότερο και από το γεγονός πως αποφάσισε να σταματήσει τη χρηματοδότηση της ΠΑΕ, προκαλεί εντύπωση το πως συμπεριφέρεται ο Γιάννης Αλαφούζος στις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την ομάδα.

Τη στιγμή που οι πληροφορίες για ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές και συγκεκριμένα την εταιρεία «Pan Asia Investments» έρχονται η μία πίσω από την άλλη, τη στιγμή που δημοσιεύονται επιστολές, οικονομικά στοιχεία και λεπτομέρειες της πρότασης του Ταϋλανδού επιχειρηματία, ο Αλαφούζος όχι μόνο παραμένει εξαφανισμένος, αλλά διαψεύδει πως υπάρχει πρόταση.

Και ταυτόχρονα, επικοινωνεί προς τα έξω πως όλο αυτό είναι ένα σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου να πλήξει το προφίλ του! Ένα προφίλ που ο ίδιος έχει φροντίσει με τις πράξεις του να το κάνει… σμπαράλια στα μάτια των οπαδών του Παναθηναϊκού.

Ο Αλαφούζος αρνείται να βγει και να μιλήσει στον κόσμο, αρνείται να πει έστω μια κουβέντα για το μέλλον και τι σκοπεύει να κάνει. Το κυριότερο; Αρνείται να δώσει τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο ο ίδιος είπε τον περασμένο Σεπτέμβρη πως όποιος θέλει μπορεί να πάει και να τον κάνει δικό του, δίχως να του δώσει ούτε ευρώ!

Σαν να έχει αυτοκτονικές τάσεις και να θέλει να βάλει απέναντι έστω και τους ελάχιστους που έχουν απομείνει να λένε μια καλή κουβέντα γι’ αυτόν. Αν υπάρχουν ακόμα τέτοιοι.

Όσο ο Αλαφούζος θα συνεχίζει το… κρυφτούλι, τόσο ο Παναθηναϊκός θα οδεύει στον γκρεμό με τα φρένα σπασμένα. Κι όσοι τον κατηγορούν για… εκ προμελέτης σχέδιο, τόσο θα δικαιώνονται μέρα με τη μέρα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024