Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συρία: Ο Τραμπ εξακολουθεί να ζητά απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων

Συρία: Ο Τραμπ εξακολουθεί να ζητά απόσυρση αμερικανικών στρατευμάτων

«Προς το παρόν δεν έχει καθορίσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτό» τόνισε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς

Την επιστροφή των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία επιθυμεί ο Ντόναλντ Τραμπ, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει καθορίσει κάποιο χρονοδιάγραμμα για το πότε θα γίνει αυτό.

Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, δύο ημέρες μετά τους βομβαρδισμούς εναντίον στόχων στη Συρία με αφορμή την επίθεση με χημικά στην πόλη Ντούμα, ο Τραμπ είναι, επίσης, πρόθυμος να συναντηθεί με τον ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, αλλά διευκρίνισε ότι αυτή η συνάντηση δεν «επίκειται».

Μακρόν: Απόσυρση Γαλλίας και ΗΠΑ όταν τελειώσει ο πόλεμος κατά ISIS

Νωρίτερα, ο γάλλος πρόεδρος τόνισε πως η Γαλλία και οι Ηνωμένες Πολιτείες συμφωνούν απολύτως ότι η στρατιωτική δέσμευσή τους στη Συρία «θα τελειώσει την ημέρα που ο πόλεμος κατά του Νταές θα έχει ολοκληρωθεί».

«Ο Λευκός Οίκος έχει δίκιο που υπενθυμίζει πως η στρατιωτική δέσμευση είναι κατά του Νταές και θα τελειώσει την ημέρα που θα έχει ολοκληρωθεί ο πόλεμος εναντίον του Νταές. Η Γαλλία έχει την ίδια θέση» διευκρίνισε ο Εμανουέλ Μακρόν.

Στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης που μεταδόθηκε από το BFMTV και το Mediaport, ο Μακρόν είπε πως η Γαλλία «έπεισε» τον Τραμπ, ο οποίος έχει ανακοινώσει πως θέλει να αποσύρει τις δυνάμεις των ΗΠΑ από τη Συρία, ότι «πρέπει να μείνει μακροπρόθεσμα» στη Συρία.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024