Εχει πιάσει δουλειά και καθημερινά ασχολείται με θέματα του Ολυμπιακού, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Πέδρο Μαρτίνς, περί ου ο λόγος, ασχολείται με όλα όσα αφορούν στο ρόστερ, αλλά και στον καταρτισμό του προγραμματισμού των Πειραιωτών (σ.σ. προετοιμασία, φιλικά, παίκτες).

Μία από τις βασικές του ευθύνες, μάλιστα, είναι να αποφασίσει ποιους ποδοσφαιριστές από το τρέχον ρόστερ θέλει να διατηρήσει και τη νέα σεζόν στον Πειραιά και ποιους θεωρεί ότι δεν πρέπει να μείνουν. Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, παρακολουθεί παιχνίδια των Πειραιωτών από όλη τη σεζόν, αλλά θα δώσει μεγάλη σημασία και στον τρόπο με τον οποίο θα τελειώσει η χρονιά.

Για αυτόν τον λόγο, λοιπόν, ο 47χρονος τεχνικός βρίσκεται σήμερα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου και  παρακολουθεί ζωντανά για πρώτη φορά αναμέτρηση της νέας του ομάδας, κόντρα στην Κέρκυρα. Παίρνοντας μία πρώτη γεύση από την… αντίδραση των παικτών του, μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις που επέφερε η αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ήδη ενημερωθεί ότι ο Πορτογάλος τεχνικός και η διοίκηση έχουν αποφασίσει ότι θα δώσουν πολύ μεγάλη σημασία στα παιχνίδια που ακολουθούν και απαιτούν από όλους τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν ότι αξίζουν να φέρουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς τα είπε για αρκετή ώρα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός βρέθηκε στη σουίτα του ηγέτη του Ολυμπιακού από νωρίς, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε διπλανή, απ ‘όπου και παρακολουθεί το παιχνίδι, έχοντας μαζί δίπλα τους στελέχη της ΠΑΕ.