Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απέφυγε την ποινή ο Ράμος και αγωνίζεται με Μπάγερν

Απέφυγε την ποινή ο Ράμος και αγωνίζεται με Μπάγερν

Ο Σέρχιο Ράμος, ενώ ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών και δεν συμμετείχε στον δεύτερο προημιτελικό με τη Γιουβέντους, κατέβηκε από τις εξέδρες και συνέχισε να παρακολουθεί τον αγώνα από το «τούνελ» από όπου γίνεται η είσοδος των παικτών στο χορτάρι.

Τη… γλίτωσε ο Σέρχιο Ράμος, καθώς σύμφωνα με την UEFA, δεν παρέβη κάποιον κανονισμό και θα είναι κανονικά στη διάθεση της Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ράμος, ενώ ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών και δεν συμμετείχε στον δεύτερο προημιτελικό με τη Γιουβέντους, κατέβηκε από τις εξέδρες και συνέχισε να παρακολουθεί τον αγώνα από το «τούνελ» από όπου γίνεται η είσοδος των παικτών στο χορτάρι.

Πολλοί υποστήριξαν πως η πράξη του αυτή, αντιτίθεται στον κανόνα της UEFA, κατά τον οποίο οι τιμωρημένοι παίκτες απαγορεύεται να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, οι κανόνες της UEFA δεν απαγορεύουν την παρουσία των τιμωρημένων παικτών στα αποδυτήρια η στο «τούνελ».

Η επιβεβαίωση για την εξέλιξη αυτή, ήρθε από τον διευθυντή της Ρεάλ Μαδρίτης, Εμίλιο Μπουτραγκένιο, ο οποίος ανέφερε πως κατά την UEFA, «δεν υπάρχει λόγος για να ξεκινήσουν πειθαρχικές διαδικασίες».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024