Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καλάθης: Με άμυνα και ομαδική προσπάθεια θα έρθει η πρόκριση

Καλάθης: Με άμυνα και ομαδική προσπάθεια θα έρθει η πρόκριση

Μέσα από ομαδική προσπάθεια και σφιχτή άμυνα πιστεύει ο Νικ Καλάθης ότι θα έρθει η πρόκριση του Παναθηναϊκού στο final 4 της Euroleague

Την Τρίτη (17/4, 21:30), ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ για την πρώτη αναμέτρηση της φάσης των 8 της Euroleague.

O Νικ Καλάθης, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ξεκαθάρισε πως η πρόκριση θα έρθει μόνο μέσα από ομαδική προσπάθεια.

«Αυτό που θέλω είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πάμε στο final 4. Το μόνο που σκέφτομαι είναι να κερδίσουμε το πρώτο ματς και να προστατεύσουμε την έδρα μας. Θα παίξω όπως παίζω και θα βοηθήσω την ομάδα μου. Τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Αν παίξουμε όπως μπορούμε θα πάρουμε την πρόκριση. Δεν έχει να κάνει με εμένα. Όλοι μαζί πρέπει να παίξουμε καλά», ήταν τα πρώτα λόγια του ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Στην συνέχεια, ο 29χρονος γκαρντ αποκάλυψε το σημείο κλειδί στο οποίο θα κριθεί η σειρά.«Το μεγαλύτερο πράγμα είναι η άμυνα. Είναι μια ισπανική ομάδα και θα πρέπει να κοντρολάρουμε την επίθεσή τους. Θα πρέπει να ελέγξουμε και τον ρυθμό τους. Η Ρεάλ έχει πολλές επιλογές στο σκοράρισμα και θα πρέπει να σταματήσουμε τους σκόρερ της,»

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Μπορείς να κερδίσεις με 50 πόντους ή να χάσεις με 50 πόντους, όμως το επόμενα ματς θα είναι διαφορετική υπόθεση. Έχουμε παίκτες που έχουν εμπειρία από αυτά τα ματς», είπε κλείνοντας ο Καλάθης, υπενθυμίζοντας πως η συγκέντρωση πρέπει να παραμείνει σε όλα τα παιχνίδια με τους Ισπανούς.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024