Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Αντικείμενο» νέας ανάκλησης η Alfa Romeo Stelvio στις ΗΠΑ

«Αντικείμενο» νέας ανάκλησης η Alfa Romeo Stelvio στις ΗΠΑ

Ενδεχόμενη εισροή νερού οδηγεί 12.600 μονάδες του ιταλικού SUV στις ΗΠΑ, προς επισκευή για τρίτη φορά μέσα στο 2018.

Το ιταλικό SUV «βιώνει» δύσκολες ημέρες στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού καθώς η FCA αποφάσισε να προχωρήσει στην τρίτη για φέτος, ανάκληση του μοντέλου, αυτή την φορά λόγω ενδεχόμενης εισροής νερού στο μπροστινό και στο πίσω τμήμα η οποία με τη σειρά της, μπορεί να προκαλέσει ποικίλα προβλήματα.

Αναλυτικότερα η νέα ανάκληση αφορά περίπου 12.600 αυτοκίνητα με ημερομηνία κατασκευής μεταξύ Μαρτίου 2017 και Φεβρουαρίου 2018 από τα οποία οδηγούνται εκ νέου στα συνεργεία, για δύο διαφορετικά προβλήματα τα οποία έχουν ως κοινό παρονομαστή το ενδεχόμενο εισχώρησης νερού σε διαφορετικά όμως τμήματα του αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρεται από την ιταλική φίρμα το πρώτο πρόβλημα εντοπίζεται στις μπροστινές κολώνες, απ΄όπου ενδέχεται να εισρεύσει νερό, προκαλώντας διάβρωση και πλήττοντας τις ηλεκτρονικές πλακέτες υπεύθυνες για ορισμένα από τα ηλεκτρικά συστήματα του αυτοκινήτου, προκαλώντας ενδεχόμενες δυσλειτουργίες στους δείκτες αλλαγής πορείας, την κόρνα, τους υαλοκαθαριστήρες και τα φωτιστικά σώματα.

Το δεύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στο πίσω τμήμα και είναι αντίστοιχο, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ιταλών ενδέχεται να εισρεύσει νερό μέσα από τα πάνελ της θύρας του πορτ μπαγκάζ επηρεάζοντας τη λειτουργία των φωτιστικών σωμάτων αλλά και της θύρας αποσκευών η οποία, εξαιτίας του προβλήματος, ενδέχεται να ανοίξει απροειδοποίητα.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις θα ενισχυθεί η μόνωση στα επίμαχα σημεία ενώ, προς το παρόν τουλάχιστον δεν υπάρχει ενημέρωση για τυχόν αντίστοιχα προβλήματα στην Ευρώπη.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024