Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση Final-6 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Μεγάλη επιτυχία στη διοργάνωση Final-6 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων

Το final-6 αποτέλεσε μια διοργάνωση Πανελλήνιου επίπεδου που πήρε για πρώτη φορά η Αιδηψός, με τους αγώνες να ολοκληρώνονται με απόλυτη επιτυχία στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Final-6 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Νεανίδων μπάσκετ στο ανακαινισμένο κλειστό Αιδηψού με νικητή τον Παναθηναϊκό και δεύτερο τον ΠΑΟΚ.

Το 32ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νεανίδων με τη συμμετοχή Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ, Φάρου Κερατσινίου, Έσπερου Πατρών, Πιερικού και ΟΦΗ αγκάλιασε ο κόσμος της βόρειας Εύβοιας, αφού όλοι οι αγώνες διεξήχθησαν μπροστά στις κατάμεστες εξέδρες του κλειστού της Αιδηψού.

Το final-6 αποτέλεσε μια διοργάνωση Πανελλήνιου επίπεδου που πήρε για πρώτη φορά η Αιδηψός, με τους αγώνες να ολοκληρώνονται με απόλυτη επιτυχία στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, δίνοντας τη σκυτάλη για μελλοντικές διοργανώσεις στην περιοχή και για το μπάσκετ αλλά και για το βόλεϊ σύμφωνα με τις πρώτες συζητήσεις των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας με την Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού.

Ο εκπρόσωπος της ΕΟΚ κ. Αλεξόπουλος, χαρακτηριστικά δήλωσε: «Εκ μέρους του Προέδρου της ΕΟΚ κ. Γιώργου Βασιλακόπουλου, θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο Ισταίας-Αιδηψού, το νομικό πρόσωπο και την Ένωση για την φιλοξενία τους σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ελπίζω αυτή η συνεργασία που άρχισε τώρα σε αυτό εδώ το γήπεδο να συνεχιστεί και σε άλλες διοργανώσεις. Θα είναι χαρά μας να συνεργαστούμε.»

O Μάκης Κουτσονικόλας Υπεύθυνος ακαδημιών μπάσκετ Παναθηναϊκού μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα με τον ΟΦΗ δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΟΚ, το Δήμο Ισταίας-Αιδηψού, την τοπική ομάδα τον Σύλλα, την τοπική κοινωνία, τα «Σαράντα πλατάνια» που μείναμε στο τουρνουά, είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι, από την εξυπηρέτηση και από όλα όσα έκαναν οι άνθρωποι εδώ για να διεξαχθεί αυτή η όμορφη διοργάνωση. Γράψαμε ιστορία σήμερα.

Αήττητες πρωταθλήτριες απόδειξαν ότι στην ηλικία τους δεν χάνουν από κανέναν. Απόδειξαν σε όσους στην Α1 προσπάθησαν να τις νικήσουν με μεγάλες διαφορές, χωρίς να καταλάβουμε καν το λόγο για να το κάνουν αυτό, απόδειξαν ότι την ηλικία τους δεν χάνουν από κανέναν, από καμία ομάδα είτε ήταν εδώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα , είτε δεν ήταν εδώ στη διοργάνωση. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους και να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα κορίτσια αλλά και για τους προπονητές, δεν έχω πλέον λόγια!».

H Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κα Λίνα Ευσταθίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση: Η επιτυχής διοργάνωση του Final-6 του πρωταθλήματος Νεανίδων, αποτέλεσε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, προσέφερε δυνατές συγκινήσεις στους θεατές και τους συμμετέχοντες, επιτυγχάνοντας παράλληλα την πολυποίκιλη προβολή της Αιδηψού σε όλη την Ελλάδα.

Ευχαριστώ τα μέλη του νομικού προσώπου που εργάστηκαν άοκνα , την διοίκηση και τα μέλη του αθλητικού συλλόγου του Σύλλα που ήταν συνεχώς δίπλα μας, τους εθελοντές που προσέφεραν εργασία, όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά και υλικά την διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενη για τη μεγάλη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου της Βόρειας Εύβοιας και τη παρουσία εκπροσώπων από όλα τα αθλητικά σωματεία, και τους φορείς, στέλνοντας το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και δίνει προοπτικές στην κοινωνία. Μπράβο σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν. Ελπίζω και εγώ με τη σειρά μου, αυτή η συνεργασία που άρχισε σε αυτό το στολίδι γήπεδο να συνεχιστεί και με άλλες διοργανώσεις!

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024