Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μάρτιν Σκορσέζε ενώνει τις δυνάμεις του με το Netflix

Ο Μάρτιν Σκορσέζε ενώνει τις δυνάμεις του με το Netflix

Ο διάσημος σκηνοθέτης θα επιμεληθεί ένα επερχόμενο επεισόδιο του κωμικού σόου «Second city television», δύο χρόνια μετά το τελευταίο κινηματογραφικό του εγχείρημα

To Netflix συνεχίζει δυναμικά να προσελκύει δυνατά ονόματα από το χώρο της βιομηχανίας του θεάματος ως συνεργάτες του.

Έτσι, ο τελευταίος δημιουργός που συμφώνησε να δουλέψει για την διαδικτυακή πλατφόρμα είναι ο Μάρτιν Σκορσέζε, αναμειγνύοντας το ταλέντο του με την νέα τάση στην τηλεόραση, τη νοσταλγία.

Ο διάσημος σκηνοθέτης θα επιμεληθεί ένα επερχόμενο επεισόδιο του κωμικού σόου «Second city television», δύο χρόνια μετά το τελευταίο κινηματογραφικό του εγχείρημα, την ταινία «Silence».

Η συγκεκριμένη εκπομπή προβαλλόταν από το 1976 έως το 1984 στον Καναδά. Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων είχε βρει τηλεοπτική στέγη και στις Ηνωμένες Πολιτείες, μέσω της συχνότητας του NBC.

Το σόου ήταν υποψήφιο για περισσότερα από 12 βραβεία Emmy και κέρδισε μάλιστα στην κατηγορία του Καλύτερου Σεναριού για βαριετέ, μουσικό ή κωμικό πρόγραμμα, τόσο στην απονομή του 1982 όσο και του 1983.

Ο Χάρολντ Ράμις είχε συμμετοχή στο φόρματ πριν ασχοληθεί με το «Animal House». Το ίδιο και ο Μάρτιν Σκορσέζε, ο οποίος δούλεψε στα πλατό του πριν μπει στο καστ του «Saturday Night Live».

Το ειδικό επεισόδιο με την υπογραφή του Σκορσέζε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix, υπόσχεται να εξερευνήσει την συνεχιζόμενη κληρονομιά του «Second city television», όπως το έκανε ο σκηνοθέτης στα ντοκιμαντέρ για τον Τζόρτζ Χάρισον και τα μπλουζ.

Ο ίδιος, επίσης, θα χοροστατήσει στην επανένωση του αρχικού καστ της εκπομπής, στο πλαίσιο μιας ειδικής εκδήλωσης την οποία θα παρουσιάσει ο Τζίμι Κίμμελ.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024