Αρνητικά σχολιάζει κυβερνητικός αξιωματούχος τις επιχειρήσεις που διεξάγονται στη Συρία από τον δυτικό συνασπισμό.
Όπως σημειώνει, «η χθεσινή επιχείρηση, όπως αναμενόταν, δεν βοήθησε στην επίλυση της συριακής κρίσης. Δεν είμαστε σήμερα ένα βήμα πιο κοντά σε ένα σημείο ισορροπίας».
Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο, «σταθερή θέση της ελληνικής κυβέρνησης είναι ότι ο μοναδικός τρόπος να επιλυθεί η κρίση είναι δια του διπλωματικού διαλόγου και όχι δια των πολεμικών επιχειρήσεων».
Η ίδια πηγή ανέφερε ότι «η χειρότερη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν οι πολιτικές ηγεσίες είναι να οδηγήσουν τον κόσμο σε ένα νέο ψυχρό πόλεμο».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών