Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του και ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να δώσει δυναμικό παρών στο αυριανό συλλαλητήριο που θα ξεκινήσει στις 15:00, με τόπο συγκέντρωσης την Καμάρα.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αυτονόητα στηρίζει και θα βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές του μεγάλου συλλαλητηρίου του Σαββάτου στην Καμάρα στις 15:00.
Η κατάλυση της κοινής λογικής και του δικαίου, προκειμένου η ομάδα να στερηθεί τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο και εν τέλει το ίδιο το πρωτάθλημα, έχει επιφέρει μεγάλη αγανάκτηση.
Η οικογένεια του ΠΑΟΚ σύσσωμη βρέθηκε σε όλους τους αγώνες για ισονομία και δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο, σύσσωμη θα είναι και στο ειρηνικό συλλαλητήριο με τον ίδιο ακριβώς στόχο.
Μετά το συλλαλητήριο θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο της Τούμπας, όπου σε γιγαντοοθόνη θα προβληθεί ο αγώνας εναντίον του Πανιωνίου».
Κατέβασε τους... διακόπτες στο ΣΕΦ Ντόντα Χολ, καθώς ο σέντερ του Ολυμπιακού κατάφερε να ρίξει τρεις τάπες στους παίκτες της Μονακό μέσα σε μόλις 5 λεπτά!
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου για το πρώτο ημιτελικό του Champions League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
LIVE: Βαλένθια – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Βαλένθια – Παναθηναϊκός για το Game 1 των playoffs της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.