«Είναι κάτι τιμητικό. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου. Όλα αυτά θα τα σκεφτώ αργότερα όμως, γιατί προέχει το τώρα». Η δήλωση του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη, στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τον 5.201ο του πόντο στα ελληνικά παρκέ, που τον έχρισε κορυφαίο σκόρερ της Α1.
Σκεφτείτε μια κλεψύδρα να αδειάζει. Η άμμος τελειώνει. «Ταξιδέψτε» στα τελευταία δευτερόλεπτα ενός αγώνα. 10, 9, 8, 7 …Τότε που η μπάλα καίει, τότε που οι σφυγμοί ανεβαίνουν απελπιστικά. Τότε που πρέπει ένας μόνο, να σηκώσει την ομάδα στην πλάτη του. Ποιος σας έρχεται στο μυαλό;
Το όνομα του Αθηναίου Άγγελου Ευαγγέλου δεν έπαιξε για να σφυρίξει τον τελικό Κυπέλλου Betsson, όμως δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Γιατί τον επέλεξε ο Λανουά
Ο Ολυμπιακός κυριάρχησε απόλυτα στον δεύτερο ημιτελικό των πλέι οφ, απέκτησε μεγάλες διαφορές (8-14, 19-29) και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από την έδρα του Ιωνικού, κάνοντας το 2-0 στη σειρά.
Αυστηρές περικοπές από τον νέο ιδιοκτήτη των Μπλείζερς που απαιτεί νωρίτερα τσεκ άουτ από ξενοδοχεία, μικρά συμβόλαια στους προπονητές, ενώ απαγόρευσε ακόμη και τα δωρεάν μπλουζάκια για τους οπαδούς!