Μόλις 9 πόντοι χώριζαν τον Βασίλη Σπανούλη από την απόλυτη κορυφή των σκόρερ στο Ελληνικό Πρωτάθλημα.
Ευστοχώντας στις δύο βολές του 3′ πριν την λήξη της τρίτης περιόδου κόντρα στον Πανιώνιο, ο 35χρονος γκαρντ σημείωσε τον πόντο υπ αριθμόν 5.201 στην ελληνική Α1 , ξεπερνώντας τον Νίκο Χατζή.
Αμέσως, συμπαίκτες και αντίπαλοι έσπευσαν να τον συγχαρούν για το κατόρθωμά του, με την αναμέτρηση να διακόπτεται προσωρινά.
«Είναι μια μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν σε αυτό. Είμαι ευλογημένος γιατί έπαιζα πάντα με σπουδαίους προπονητές και συμπαίκτες. Όλα αυτά όμως θα τα σκεφτούμε αργότερα. Τώρα συνεχίζουμε» ήταν οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη, λίγες στιγμές αφότου πέρασε στην πρώτη θέση των σκόρερ στην ιστορία του Ελληνικού πρωταθλήματος
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Δείτε αναλυτικά μέρες και ώρες των αγώνων των Game 1 και 2 των playoffs της Euroleague - Πότε θα παίξει ο Ολυμπιακός και αν περάσει από το play in ο Παναθηναϊκός
Ο Σκότι Ουίλμπεκιν έκανε μία αναδρομή στο παρελθόν και μεταξύ άλλων, μίλησε σε συνέντευξή του για την περίοδο που απολύθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη Μακάμπι.