Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηλεκτροκίνητη S-Class στα σχέδια της Mercedes-Benz

Ηλεκτροκίνητη S-Class στα σχέδια της Mercedes-Benz

Στην εξέλιξη ηλεκτροκίνητης S-Class προχωρά η Mercedes-Benz σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τις προτάσεις της Tesla και ειδικότερα το Model S.

Ένα ηλεκτροκίνητο sedan που θα έχει το μέγεθος της S-Class εξελίσσει η Mercedes-Benz θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να απευθυνθεί σε εκείνους τους πελάτες που στράφηκαν προς την Tesla και το Model S.

Η νέα πρόταση της γερμανικής φίρμας θα ενταχθεί στην γκάμα της EQ, η οποία μέχρι το 2022 θα απαριθμεί τουλάχιστον 10 αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα.

Τα τελευταία θα πλαισιωθούν από plug-in υβριδικές προτάσεις, αυτονομία των οποίων ωστόσο θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη σε σχέση με τα αντίστοιχης τεχνολογίας μοντέλα που προσφέρει σήμερα η Mercedes-Benz.

Αντιστοίχως, οι «συμβατικές» προτάσεις του Γερμανού κατασκευαστή θα εφοδιάζονται με mild-hybrid υβριδικά συστήματα 48 Volt.

Ένα ακόμα στοίχημα σύμφωνα με τον επικεφαλής της Mercedes-Benz, Dieter Zetsche, είναι η επίτευξη της απαιτούμενης ευελιξίας στις γραμμές παραγωγής που με τη σειρά της θα χαρίσει τη δυνατότητα στον γερμανικό όμιλο αυτοκινητοβιομηχανιών να προσαρμόζεται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες συνθήκες και απαιτήσεις.

Sports in

Τι είπε ο Μεντιλίμπαρ για Τζολάκη, ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα και τη θερμή υποδοχή του κόσμου

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε, μεταξύ άλλων, για το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (21/4, 20:30) με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024