Συρία: Τραυματίστηκαν τρεις ρώσοι δημοσιογράφοι από πυρά αγνώστων
Λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ρώσοι δημοσιογράφοι δέχθηκε πυρά από αγνώστους με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις δημοσιογράφοι
Λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν ρώσοι δημοσιογράφοι δέχθηκε πυρά από αγνώστους με αποτέλεσμα να τραυματισθούν τρεις δημοσιογράφοι, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο ‘Αμυνας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το λεωφορείο με τους δημοσιογράφους οι οποίοι επέστρεφαν από ρεπορτάζ που είχαν κάνει για την κατάσταση στην ανατολική Γούτα, κατά την επιστροφή του, περίπου στις 18.20, δέχθηκε πυρά από αγνώστους.
Από τα πυρά τραυματίσθηκαν ελαφρά ο δημοσιογράφος του καναλιού NTV Αλεξέι Ίβλεφ , ο κάμεραμαν του καναλιού «Ρωσία 1» και ο κάμεραμαν του καναλιού «Zvezda» Βλαντισλάβ Ντοντόνοφ.
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη του εργοστασίου
- Καρλοβάρσκο – Ολυμπιακός 3-2 σετ: Πάλεψαν για την ανατροπή, αλλά «λύγισαν» οι Πειραιώτες
- LIVE: Άγιαξ – Ολυμπιακός
- Θεσσαλονίκη: Και δεύτερη σύλληψη στο θρίλερ με τον εντοπισμό των δύο σορών
- «Eίναι ιεροσυλία»: Νομοθέτες εντείνουν τις προσπάθειες αφαίρεσης του ονόματος του Ντόναλντ Τραμπ από το Kennedy Center
- «Παίζεις με την φωτιά»: Ο Τραμπ απειλεί τον δήμαρχο της Μινεάπολης για την άρνηση συνεργασίας με την ICE


