Καμιά σχέση με την πολιτική, καριέρα στο… μόντελινγκ. Αυτό είναι το μότο της εγγονής του Ακη Τσοχατζόπουλου η οποία ετοιμάζεται να ανέβει και στο θεατρικό σανίδι.

Σύμφωνα με το Secret, η Κιάρα, κόρη της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη και του Αλέξανδρου Τζοχατζόπουλου, γιου του πρώην υπουργού κάνει θεατρικά μαθήματα στο Θέατρο των Αλλαγών, όμως σκέφτεται πολύ την καριέρα στο μόντελινγκ

«Ξεκίνησα να ασχολούμαι με το μόντελινγκ ως χόμπι, για να βγάζω χαρτζιλίκι. Μου αρέσει ο χώρος της μόδας και φροντίζω να ενημερώνομαι για τις νέες τάσεις. Άλλωστε, η μητέρα μου είναι φωτογράφος και, έτσι, φωτογραφίζομαι από μικρή ηλικία. Πολλές φορές με έπαιρνε μαζί της σε επιδείξεις. Μάλιστα, μου έχει δείξει και πώς να φωτογραφίζω», έχει δηλώσει στο «Secret» στο παρελθόν.

Πολλές φορές η εγγονή του πρώην υπουργού έχει μιλήσει για την αδυναμία που του έχει. Σε συνέντευξή της προ δύο ετών είχε πει:

«Αγαπώ πολύ τον παππού μου και τον συμβουλεύομαι σε κάθε μου βήμα. Με στηρίζει ψυχολογικά και ξέρω ότι θέλει μόνο το καλό μου. Είναι πάντα δίπλα μου, ό,τι κι αν γίνει.

Στο σχολείο τα πράγματα για μενα ήταν δύσκολα, γιατί μου έκαναν σκληρό bullying κάποιοι συμμαθητές μου εξαιτίας του ονόματός μου».