Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Lamborghini Gallardo Spyder επανέρχεται δια χειρός Zagato

H Lamborghini Gallardo Spyder επανέρχεται δια χειρός Zagato

Ο ιταλικός οίκος αναμένεται να παρουσιάσει στην προσεχή διοργάνωση Concorso d’ Eleganza, μια ανοιχτή εκδοχή της Gallardo LP570-4 Supperleggera με την χαρακτηριστική αισθητική υπογραφή του.

Στο Concorso d’ Eleganza Villa d’ Este του 2014 ο οίκος Zagato, με αφορμή την 95η επέτειο από την ίδρυσή του δημιούργησε, κατόπιν παραγγελίας του συλλέκτη Albert Spies μια one-off εκδοχή της Lamborghini Gallardo LP570-4 Supperleggera με τα διακριτικά L595 Coupe και την χαρακτηριστική αισθητική υπογραφή του.

Aν και η αρχική πρόβλεψη, για την L595 ήταν να κατασκευαστεί σε ένα και μοναδικό αντίτυπο, η απήχησή της οδήγησε τον οίκο Zagato να κατασκευάσει περισσότερα, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ιταλικός οίκος ετοιμάζεται να προσθέσει και μια ανοιχτή εκδοχή του μοντέλου στο ενεργητικό του.

Για την ακρίβεια, η L595 Roadster έδωσε ήδη το στίγμα της, μέσω της ιστοσελίδας του Zagato όπου εμφανίστηκε για λίγα δευτερόλεπτα τα οποία αποδείχθηκαν αρκετά για να δώσουν μια σαφή εικόνα της.

Με δεδομένη την παρουσία της στην ιστοσελίδα του Zagato, η πρεμιέρα της δεν αναμένεται να καθυστερήσει με επικρατέστερο σενάριο την εμφάνισή της στην προσεχή διοργάνωση Concorso d’ Eleganza της Villa d’ Este όπου πρωτοπαρουσιάστηκε και η coupe εκδοχή της, και η οποία ανοίγει αυλαία στις όχθες της λίμνης Κόμο στις 25 Μαΐου.

Αν και επί του παρόντος, πλην της μίας και μοναδικής εικόνας της δεν υπάρχουν στοιχεία για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της και τις λεπτομέρειες που θα τη συνοδεύουν, η L595 Roadster δια χειρός Zagato αναμένεται να έχει ως βάση την Gallardo LP 570-4 Spyder Performante.

Αυτό σημαίνει ότι στα σπλάχνα της θα φιλοξενεί τον ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα των 5,2 λίτρων της προκατόχου της Huracan, ο οποίος θα της εξασφαλίζει 562 ίππους και 540 Nm ροπής σε συνδυασμό με σύστημα τετρακίνησης.

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024