Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίσκεψη εκπροσώπου του Πατριαρχείου στους δύο στρατιωτικούς

Επίσκεψη εκπροσώπου του Πατριαρχείου στους δύο στρατιωτικούς

Επίσκεψη στους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας

Επίσκεψη στους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία θα πραγματοποιήσει σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, ο μητροπολίτης Αδριανουπόλεως Αμφιλόχιος, ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας.

Όπως έκανε γνωστό στο μήνυμά του για την Ανάσταση ο οικουμενικός πατριάρχης Βαρθολομαίος, η Εκκλησία έλαβε την άδεια των τουρκικών Αρχών έπειτα από προσπάθειες πολλών ημερών να επισκεφθεί τους δύο κρατουμένους στρατιωτικούς, Δημήτριο και Άγγελο, για να τους πει το »Χριστός Ανέστη» και να τους μεταφέρει τον ασπασμό και την στοργή της Μητρός Εκκλησίας, μαζί με την ευχή της σύντομα να επιστρέψουν στις οικογένειες και στα καθήκοντά τους.

Παρέμβαση στο πνεύμα των εορτών έκανε και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, για το θέμα των δύο στρατιωτικών, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».

Με την παρέμβαση αυτή ο πρωθυπουργός ήθελε αφ’ενός να δείξει ότι η Πολιτεία έχει συνεχώς στο μυαλό της του δύο στρατιωτικούς, αλλά και να στείλει νέο μήνυμα στην Άγκυρα ότι η προκλητική και ανέντιμη τακτική της με θύματα δύο αθώα παιδιά στρέφεται εναντίον ολόκληρου του ελληνικού λάου.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024