Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά

Μητσοτάκης: Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά

Την ευχή το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δυναμώσει την ελπίδα στη χώρα, έστειλε από την Τήνο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας

Την ευχή το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δυναμώσει την ελπίδα, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο.

Σε δήλωσή του για το Πάσχα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας, καθώς το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας».

«Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις άγιες τούτες ημέρες. Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα» συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτή είναι και η δική μου ευχή: Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια και με αισιοδοξία. Όπως αξίζει στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως η σκέψη όλων είναι σήμερα κοντά σε αυτούς και τις οικογένειές τους. «Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024