Την ευχή το φως της Ανάστασης να ενώσει όλους τους Έλληνες και να δυναμώσει την ελπίδα, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τήνο.

Σε δήλωσή του για το Πάσχα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας, καθώς το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας».

«Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις άγιες τούτες ημέρες. Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα» συμπλήρωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αυτή είναι και η δική μου ευχή: Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια και με αισιοδοξία. Όπως αξίζει στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, αναφερόμενος στους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε πως η σκέψη όλων είναι σήμερα κοντά σε αυτούς και τις οικογένειές τους. «Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας