Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα «θέλω» του Κάναντι, οι διαβεβαιώσεις του Σπανού και το μέλλον του Ατρομήτου

Τα «θέλω» του Κάναντι, οι διαβεβαιώσεις του Σπανού και το μέλλον του Ατρομήτου

Τι ζήτησε ο Αυστριακός προπονητής από τη διοίκηση του Ατρόμητου, τί του υποσχέθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός και το πλάνο του 48χρονου για την επόμενη ημέρα

Το περασμένο καλοκαίρι ο Νταμίρ Κάναντι ανέλαβε τον Ατρόμητο και κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, η οποία παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και κοιτάζει στα μάτια τους «μεγάλους».

Ο Αυστριακός προπονητής έκανε σπουδαία δουλειά και θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων και τη νέα σεζόν, καθώς πριν από λίγο καιρό ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Περιστεριώτες.

Επιθυμία του 48χρονου τεχνικού είναι η ομάδα να παραμείνει ανταγωνιστική και γι’ αυτό πριν πει το «ναι» στην πρόταση του Ατρομήτου, ζήτησε εγγυήσεις από τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Σπανό. Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου τον διαβεβαίωσε ότι η ομάδα θα διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό το βασικό κορμό της και θα ενισχυθεί ανάλογα με τις ανάγκες που θα προκύψουν.

Χτίζει τον νέο Ατρόμητο

Μια από τις θέσεις που ζήτησε να ενισχυθεί η ομάδα μετά το τέλος της φετινής σεζόν, είναι και αυτή του τερματοφύλακα, καθώς ο Ανδρέας Γιαννιώτης όπως όλα δείχνουν θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Στο κέντρο της άμυνας ζήτησε να γίνουν κινήσεις, ανάλογα με το τι θα γίνει με τους Ρισβάνη και Χατζησαΐα, οι οποίοι αγωνίζονται στον Ατρόμητο ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Πιο πιθανό τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να παραμείνει στην ομάδα ο Χατζησαΐας.

Παράλληλα, ο Κάναντι έχει ζητήσει παίκτες για τα δύο άκρα της άμυνας, αλλά και για τα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, καθώς ο Ουάρντα αναμένεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Οσον αφορά στη γραμμή κρούσης, ο προπονητής του Ατρομήτου προσανατολίζεται στην απόκτηση δύο σέντερ φορ, με τον Ντάουντα να μην συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Εκτός από τις μεταγραφές που θα γίνουν το καλοκαίρι, ο Κάναντι θέλει να αξιοποιήσει και τα παιδιά που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ο 48χρονος θέλει να αναδείξει παιδιά από την Ακαδημία και να τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Ατρομήτου.

Η αξιοποίηση της Ακαδημίας θα είναι ένας από τους μεγάλους στόχους του Αυστριακού τεχνικού για την επόμενη σεζόν.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024