Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Κεντρομήχανη η νέα γενιά της Chevrolet Corvette

Κεντρομήχανη η νέα γενιά της Chevrolet Corvette

Η C8 αναμένεται να υιοθετήσει μια διαφορετική διάταξη, τοποθετώντας τον κινητήρα της στο κέντρο χάρη σε μια νέα αρχιτεκτονική, αλλαγή την οποία θα πλαισιώσει και με ένα νέο και ισχυρότερο μηχανικό σύνολο.

Ένα από τα πλέον εμβληματικά αμερικανικά muscle cars προετοιμάζεται να υποδεχτεί τη νέα γενιά του η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από το εσωτερικό της General Motors θα κάνει την μετάβαση σε μια νέα αρχιτεκτονική όπου ο κινητήρας θα βρίσκεται στο κέντρο.

Σε ό,τι αφορά την ταυτότητα του μηχανικού συνόλου αν και με εξαίρεση ορισμένα δοκιμαστικά πρωτότυπα που έχουν κάνει την εμφάνισή τους, τα διαθέσιμα στοιχεία είναι ελάχιστα, σύμφωνα με πληροφορίες στο κέντρο της C8 αναμένεται να βρεθεί ένας V8 χωρητικότητας 6,2 λίτρων ο οποίος θα αποτελεί μετεξέλιξη του μηχανικού συνόλου LT5 το οποίο εξοπλίζει την σημερινή ισχυρότερη έκδοση του μοντέλου ZR1 προσφέροντας 765 ίππους.

Ο LT7 όπως είναι η κωδική ονομασία θα διαθέτει δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής και διπλή υπερτροφοδότηση, φροντίζοντας όπως επιβάλλουν οι αμερικανικές oversized συνήθειες να ξεπεράσει το παραπάνω μέγεθος εξασφαλίζοντας στην C8, την απαραίτητη δύναμη επιβολής και την ισχύ για να συμμετάσχει και να αναδειχθεί νικήτρια στο αγαπημένο σπορ των Αμερικανών drag races.

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024