Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ντε Μπρόινε: «Ψήφισα τον Σαλάχ ως παίκτη της χρονιάς γιατί το αξίζει» (Εικόνα)

Ντε Μπρόινε: «Ψήφισα τον Σαλάχ ως παίκτη της χρονιάς γιατί το αξίζει» (Εικόνα)

Τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό ψήφισε για παίκτη της χρονιάς στην Αγγλία ο Κέβιν ντε Μπρόινε, παρότι είναι ο βασικός του αντίπαλος για το βραβείο

Με αρκετή δόση ειλικρίνειας συνοδεύτηκε η ψήφος του Βέλγου μεσοεπιθετικού, Κέβιν ντε Μπρόινε, για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη στο Αγγλικό πρωτάθλημα.

Μεταξύ των κορυφαίων διεκδικητών βρίσκεται το όνομα του  Κέβιν Ντε Μπρόινε, με τον Βέλγο να  διαπρέπει στην Μάντσεστερ Σίτι, μετρώντας 7 γκολ και 15 ασίστ σε 31 συμμετοχές στην Πρεμιερ Λιγκ.

Ωστόσο εξίσου εξαιρετική χρονιά διανύει και ο Μοχαμέντ Σαλάχ της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει πετύχει 29 γκολ και έχει μοιράσει 10 ασίστ σε 31 ματς.

Στην ψηφοφορία των παικτών, ο Ντε Μπρόινε δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι έριξε την ψήφο του στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, παρόλο που αυτό μπορεί να του κοστίσει.

«Ψήφισα τον Σαλάχ ως παίκτη της χρονιάς επειδή το αξίζει. Απ’ την στιγμή που δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον απ’ την ομάδα μου, θεωρώ πως ο Σαλάχ το αξίζει», δήλωσε στο BT Sport, συμπληρώνοντας «δεν ξέρω αν θα με ψηφίσει. Αν νικήσει, θα είναι δίκαιο. Για μένα βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων μαζί με εμένα, τον Κέιν και τον Νταβίντ Σίλβα».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024