Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαμπάδες για την ενίσχυση της «Φλόγας» πουλά στέλεχος της ΝΔ

Λαμπάδες για την ενίσχυση της «Φλόγας» πουλά στέλεχος της ΝΔ

«Ο κόσμος όταν καταλάβει πως είναι για καλό σκοπό, για παιδιά με καρκίνο, αγοράζει λαμπάδες» αναφέρει ο Βασίλης Ξυπολυτάς

Την πώληση λαμπάδων για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» επέλεξε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Ξυπολυτάς, για να στείλει ένα μήνυμα εθελοντισμού τις ημέρες του Πάσχα.

Όπως λέει ο ίδιος, «ο κόσμος όταν καταλάβει πως είναι για καλό σκοπό, για παιδιά με καρκίνο, αγοράζει λαμπάδες. Ο Έλληνας όσο δύσκολα και να περνάει δεν έχει χάσει την ανθρωπιά του και αυτό μας κάνει ξεχωριστό λαό».

«Το περασμένο Σάββατο βρεθήκαμε στο Αιγάλεω και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν παραπάνω από θετικές με αποτέλεσμα να συγκεντρώσουμε ένα εύλογο ποσό για τον σύλλογο», δηλώνει ο Βασίλης Ξυπολυτάς.

Η «Φλόγα» ιδρύθηκε το 1982 από γονείς παιδιών με καρκίνο και σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, με γραφεία και εκπροσώπους στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας. Όπως λένε στην «Φλόγα» συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες και αγωνιζόμαστε για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα των παιδιών που νοσούν από καρκίνο.

Ο εθελοντισμός όπως λέει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Ξυπολυτάς «είναι απαραίτητος για την συνοχή της κοινωνίας, χωρίς αυτόν δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τίποτα, ειδικά στην Ελλάδα του σήμερα η οποία είναι τόσο σκληρά χτυπημένη από την κρίση».

Ενδεικτικό παράδειγμα εθελοντισμού με λαμπρό αποτέλεσμα ήταν το Green Belt που δημιούργησε στην Ελλάδα ο ίδιος μετά τις μεγάλες πυρκαγιές του 2006 όπου κατάφεραν και φύτεψαν πάνω από 19 χιλιάδες δέντρα ενώ σήμερα αριθμούν περισσότερους από 4.000 εθελοντές.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024