Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο E. Musk δίνει… αλκοολούχα συνέχεια στο πρωταπριλιάτικο αστείο του

Ο E. Musk δίνει… αλκοολούχα συνέχεια στο πρωταπριλιάτικο αστείο του

Αν και το πρωταπριλιάτικό αστείο του στοίχισε 2,5% στην μετοχή της Tesla και οι ρυθμοί παραγωγής του Model 3 εξακολουθούν να αποτελούν δυσεπίλυτο γρίφο, ο επικεφαλής της Tesla, διατηρεί το χιούμορ του.

Την 1η Απριλίου o Elon Musk πόσταρε στο λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία που τον απεικόνιζε ημιλιπόθυμο, περιτριγυρισμένο από μπουκάλια, μπροστά στο Model 3, με την επιγραφή «χρεοκοπημένος» γραμμένη ανορθόγραφα σε ένα στραβοσκισμένο χαρτόνι στο στήθος του.

Πλην του ηχηρού πρωταπριλιάτικου μηνύματος της συγκεκριμένης εικόνας, ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος φρόντισε δώσει και τον απαραίτητο δραματικό τόνο με ένα αντίστοιχου ύφους συνοδευτικό tweet όπου ανέφερε: «Ο Elon λιποθύμησε πάνω στο Tesla Model 3 τριγυρισμένος από μπουκάλια Teslaquilla και με τα δάκρυα να έχουν αφήσει εμφανή σημάδια, στεγνώνοντας στο πρόσωπό του. Σίγουρα δεν πρόκειται για μια ανακοίνωση που αφορά το μέλλον, αλλά ποιο το νόημα;»

Και μπορεί το Χρηματιστήριο να μην λάτρεψε το πρωταπριλιατικό αστείο οδηγώντας την μετοχή της Tesla χαμηλότερα κατά 2,5% κάτω σε μια εποχή που κανείς δεν θα χαρακτήριζε εύκολη για την αμερικανική φίρμα, ελέω Model 3, ωστόσο ο κόσμος των social media ενθουσιάστηκε με ορισμένους από τους φαν να ζητούν επιμόνως το λανσάρισμα της Teslaquilla.

Σε μια απροσδόκητη κίνηση για επιχειρηματία του διαμετρήματος του αλλά, μάλλον συνηθισμένη για τον άνθρωπο που προ ολίγων μηνών λάνσαρε φλογοβόλο μέσω της Boring Company, o Elon Musk επανήλθε, αυτή την φορά μέσω Instagram, ποστάροντας ένα μπουκάλι Teslaquila με τα διακριτικά της Tesla και την ένδειξη 100% Puro de Agave.

Οι πρώτες αντιδράσεις από τα social media είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιώδεις, ενώ ακόμα και οι ψυχραιμότεροι, με δεδομένο το παράδειγμα του best-seller φλογοβόλου, αναρωτιούνται ήδη αν όντως ένα συλλεκτικό μπουκάλι τεκίλα με τα διακριτικά της Tesla θα μπορούσε να αποτελεί ένα νέο προϊόν από μέρους της Boring Company και δη επιτυχημένο λόγω της ικανότητας του Elon να δημιουργεί ακριβώς τέτοια, προσφέροντας λίγη ακόμα ρευστότητα στα ταμεία του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024