Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Morgan Aero GT: Η αρχή του τέλους

Morgan Aero GT: Η αρχή του τέλους

Το πρώτο από τα συνολικά οκτώ αντίτυπα του Morgan Aero GT ολοκλήρωσε βγήκε από τη γραμμή παραγωγής γράφοντας την αρχή του τέλους για τη συγκεκριμένη σειρά μοντέλων.

Παρελθόν θα αποτελέσει πολύ σύντομα η κορυφαία σειρά μοντέλων της Morgan, γνωστή και ως Aero, καθώς η βρετανική φίρμα έχει αποφασίσει τη διακοπή της παραγωγής της.

Για τον σκοπό αυτό μάλιστα, η Morgan επέλεξε να δημιουργήσει μια ειδική έκδοση η παραγωγή της οποίας δεν θα ξεπεράσει τις… οκτώ μονάδες.

Το πρώτο από τα συνολικά οκτώ αντίτυπα του Aero GT αποτελεί ήδη γεγονός, σηματοδοτώντας την αρχή του τέλος για το εντυπωσιακό σε σχεδίαση και προδιαγραφές τετράτροχο.

Την κίνηση του Morgan Aero GT αναλαμβάνει ένας V8 κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 362 ίππους και 490 Nm ροπής, ενώ για τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς έχει επιστρατευθεί ένα μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων.

Σύμφωνα με τη Morgan, η επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα, γεγονός που εν μέρει οφείλεται στο εξαιρετικά περιορισμένο βάρος του αυτοκινήτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι οκτώ ιδιοκτήτες του Aero GT πρόκειται να συναντήσουν τον επικεφαλής σχεδίασης της φίρμας και μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου θα αποκτήσουν ένα ανθρακονημάτινο hard top.

Δεδομένου ότι πρόκειται για μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση, η οποία δεν ξεχωρίζει μόνο για τον εξεζητημένο σχεδιασμό της αλλά και για τις προδιαγραφές της, οι περίπου 130.000 ευρώ συνιστούν μια απολύτως λογική τιμή.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024