Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπυράκη: Έκφανση της ανομίας ΣΥΡΙΖΑ η ληστεία στην Κηφισιά

Σπυράκη: Έκφανση της ανομίας ΣΥΡΙΖΑ η ληστεία στην Κηφισιά

«Οι ενέργειες της κυβέρνησης «αθροίζονται», με συνέπεια την αποθράσυνση του εγκλήματος»

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή την διάρρηξη με πυροβολισμούς στην Κηφισιά που προκάλεσε τον σοβαρότατο τραυματισμό ενός 52χρονου, τονίζοντας πως «είναι μια έκφανση της ευρύτερης ανομίας που έχει επιτρέψει η κυβέρνηση με την πολιτική της».

«Η γενικευμένη ανομία είναι πρόβλημα πολιτικής» είπε η κ. Σπυράκη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημειώνοντας πως η κυβέρνηση επέλεξε να αποδυναμώσει την Ομάδα ΔΙΑΣ, να απενεργοποιήσει την Ομάδα ΔΕΛΤΑ της Αστυνομίας, να δώσει άτυπη ασυλία στον «Ρουβίκωνα» και να αποδυναμώσει τις εντατικές περιπολίες στους δρόμους.

Παράλληλα, δήλωσε πως οι ενέργειες της κυβέρνησης «αθροίζονται», με συνέπεια την αποθράσυνση του εγκλήματος, κάτι που φαίνεται στο «πάρτι» που γίνεται κάθε Σάββατο στα Εξάρχεια.

Η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε τέλος πως μέρος των αποφάσεων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ πηγάζει από ιδεολογικά ζητήματα, τα οποία όμως πρακτικά οδήγησαν στη χαλάρωση της αστυνόμευσης και άφησαν έκθετους τους πολίτες σε κάθε περιοχή πλέον.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024