Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος που πυροβολήθηκε από ληστές [Εικόνες - Βίντεο]

Σε κρίσιμη κατάσταση ο 52χρονος που πυροβολήθηκε από ληστές [Εικόνες – Βίντεο]

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε στον κορμό και στο μηρό, ενώ φέρει και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη σύλληψη των δραστών

Δραματικές στιγμές έζησε η οικογένεια του 52χρονου στην Κηφισιά όπου λίγο μετά τις 5 το πρωί εισέβαλαν ληστές και τραυμάτισαν σοβαρά τον άτυχο άνδρα.

Όπως έχει γίνει γνωστό από αστυνομικές πηγές, δύο ληστές φορώντας κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι περίπου στις 05:15 το πρωί, την ώρα που μέσα βρίσκονταν ο άτυχος άνδρας, η σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους.

Ο 52χρονος όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιοι είχαν μπει στο σπίτι,  βγήκε από το δωμάτιό του και ήρθε αντιμέτωπος με τους δύο ληστές.  Σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε συμπλοκή και ένας εκ των δύο ληστών πυροβόλησε τον 52χρονο στην πλάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η οικία του 52χρονου δεν διέθετε τον κατάλληλο εξοπλισμό ασφαλείας και έτσι δεν ήταν δύσκολο για τους δύο κακοποιούς να εισβάλλουν σε αυτό.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να ερευνηθούν από τι όπλο προέρχονται και αν αυτό έχει χρησιμοποιηθεί σε κάποια άλλη ενέργεια.

Πολύωρο χειρουργείο για τον 52χρονο

Το ΕΚΑΒ που έσπευσε αμέσως στην περιοχή, παρέλαβε και μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» τον 52χρονο, ο οποίος έφερε τραύματα στην πλάτη και στον μηρό, καθώς και θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Η αναπληρώτρια διοικήτρια του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» σε δηλώσεις της νωρίτερα, υποστήριξε πως ο 52χρονος εισήλθε στο χειρουργείο στις 05:30 το πρωί, ελάχιστα μετά την διακομιδή του.

«Είναι πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του. Έχει χάσει πολύ αίμα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024