Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ευθύνεται για την αύξηση της εγκληματικότητας [Βίντεο]

Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση ευθύνεται για την αύξηση της εγκληματικότητας [Βίντεο]

«Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας» υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας

«Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας» υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας.

Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα εγκληματικότητας σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η κατάσταση γίνεται κάθε μέρα και χειρότερη.

«Τα τελευταία κρούσματα εγκλημάτων, με συνανθρώπους μας να χαροπαλεύουν και σπίτια να λεηλατούνται, επιβεβαιώνουν αυτό που η ΝΔ επισημαίνει από καιρό. Πρόβλημα εγκληματικότητας υπήρχε πάντα. Το τελευταίο διάστημα, όμως, το ποτήρι ξεχείλισε» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, επιρρίπτοντας ευθύνες για αυτό στην κυβέρνηση.

«Η κυβέρνηση φέρει τεράστια ευθύνη. Θυμίζω το νόμο Παρασκευόπουλου που απελευθέρωσε εκατοντάδες εγκληματίες, την κατάργηση της ομάδας ΔΕΛΤΑ της αστυνομίας, τη μείωση των περιπολιών στις γειτονιές, την απαράδεκτη ανοχή που δείχνει στους πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις ομάδες που δρουν στα πανεπιστήμια» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«H ασφάλεια είναι προϋπόθεση δημοκρατίας, ομαλότητας και ευημερίας» πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ δεσμεύτηκε πως η Νέα Δημοκρατία θα κάνει πράξη αυτές τις προτεραιότητες ως κυβέρνηση.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024