Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
To 2019 η πρεμιέρα του νέου Renault Captur

To 2019 η πρεμιέρα του νέου Renault Captur

Το φθινόπωρο του 2019 πρόκειται να αποκαλυφθεί η δεύτερη κατά σειρά γενιά του Renault Captur, η οποία θα διαθέτει στην γκάμα της και υβριδικές προτάσεις.

Η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2019 θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν την αφετηρία για τη δεύτερη γενιά του Renault Captur.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, τo δημοφιλές crossover που αυτή τη στιγμή βασίζεται σε προγενέστερη πλατφόρμα της γαλλικής φίρμας και συγκεκριμένα σε εκείνη του τέταρτης γενιάς Clio, αναμένεται να αναβαθμιστεί και μάλιστα σημαντικά σε όλα τα επίπεδα, προσθέτοντας στην γκάμα του υβριδικά σύνολα.

Μάλιστα, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η ύπαρξη plug-in υβριδικής έκδοσης, η οποία θα εξασφαλίζει μια αυτονομία της τάξης των 50 χιλιομέτρων με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας.

Βέβαια, από την γκάμα του μικρού crossover δεν θα λείψουν και οι «συμβατικές» εκδόσεις, στις οποίες ωστόσο πρόκειται να υπάρξουν εξίσου σημαντικές αλλαγές.

Αναλυτικότερα, τη θέση του τρικύλινδρου κινητήρα βενζίνης των 0,9 λίτρων πρόκειται να πάρει ένα νέο μηχανικό σύνολο χωρητικότητας 1,0 λίτρου.

Υπό κατάργηση είναι και το τετρακύλινδρο σύνολο βενζίνης των 1,2 λίτρων καθώς η γαλλική φίρμα έχει ήδη εξελίξει έναν νέο κινητήρα 1,3 λίτρων, σε αντίθεση με τον πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λίτρων ο οποίος και θα διατηρηθεί κάτω από τις μεταλλικές επιφάνειες του δημοφιλούς crossover.

Το παράδειγμα του νέου Captur πρόκειται να ακολουθήσει το 2020 και το Nissan Juke, υιοθετώντας πολλές από τις τεχνικές προδιαγραφές του γαλλικού μοντέλου.

Sports in

«Τελικός» για Παρτιζάν και Ολυμπιακό στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε (28/3, 21:30) στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν για την 32η αγωνιστική της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024