
Παναθηναϊκός: Ζήτησαν εξόφληση όλων των υπαλλήλων οι παίκτες
Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τη διοίκηση της ομάδας την εξόφληση όλων των υπαλλήλων που εργάζονται στο προπονητικό κέντρο
Ο Παναθηναϊκός ως γνωστόν βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση, χρωστώντας δεδουλευμένα σε παίκτες και εργαζόμενους του προπονητικού κέντρου. Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, παρόλο που δεν έχουν πληρωθεί όσα θα έπρεπε, έχουν στο μυαλό τους και τους ανθρώπους που εργάζονται καθημερινά στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport, στην πρόσφατη επίσκεψη του Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, οι παίκτες του Παναθηναϊκού ζήτησαν να εξοφληθούν όλοι οι υπάλληλοι του προπονητικού κέντρου. Αυτό που επισημάνθηκε είναι ότι δεν γίνεται η ομάδα να λειτουργεί χωρίς εμπόδια από τη στιγμή που οι εργαζόμενοι έχουν επιφορτιστεί με τα καθημερινά τους καθήκοντα και να παραμένουν απλήρωτοι δίχως τα προς το ζην.
Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ παραδέχτηκε τις υπάρχουσες δυσκολίες και τόνισε ότι η διοίκηση κάνει προσπάθεια να διεκπεραιώσει τις οφειλές, χωρίς ωστόσο να προβεί σε κάποια δέσμευση.
- ΜΙΔΑ: Έρχονται σαρωτικοί έλεγχοι – Από «κόσκινο» επιδόματα και απαλλαγές ΕΝΦΙΑ
- Συνταγή: Κροκέτες από μπακαλιάρο και σως γιαουρτιού
- Κιμ Τζου Αέ: Μπορεί μια κόρη να κληρονομήσει την απόλυτη εξουσία στη Βόρεια Κορέα;
- Από μια κλωστή κρέμεται η εκεχειρία – «Ο Τραμπ σκέφτεται σοβαρά την επανέναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων»
- Αυξάνονται με ρυθμό 10% τα βιολογικά φάρμακα την τελευταία 12ετία
- Ένας τουρίστας στη Χαβάη πέταξε μια μεγάλη πέτρα σε φώκια – σύμβολο της Λαχάινα – Μετά έγινε viral [βίντεο]






