Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Οργισμένη δήλωση από τους Αγγελόπουλους για τη δημοσιοποίηση «ευαίσθητης οικογενειακής υπόθεσης»

Οργισμένη δήλωση από τους Αγγελόπουλους για τη δημοσιοποίηση «ευαίσθητης οικογενειακής υπόθεσης»

Για «αναίσχυντη και αγοραία δημοσιοποίηση μιας ευαίσθητης προσωπικής και οικογενειακής µας υπόθεσης» μιλούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σε οργισμένη δήλωσή τους σχετικά με δημοσίευμα. «Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς τις άθλιες συκοφαντίες» προσθέτουν.

Για «αναίσχυντη και αγοραία δημοσιοποίηση μιας ευαίσθητης προσωπικής και οικογενειακής µας υπόθεσης» μιλούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι σε οργισμένη δήλωσή τους σχετικά με δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, που όπως προσθέτουν «αποδεικνύει τον αισχρό τρόπο, µε τον οποίο εκµεκμεταλλεύονται τη σοβαρή κατάσταση της υγείας τού πατέρα µας η δεύτερη σύζυγός του, Ευανθία (Γέλη) Παπαγιαννοπούλου, µε την ομάδα των ‘συμβούλων’ της που έχει εγκαταστήσει δίπλα του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση τους

«Η σημερινή αναίσχυντη και αγοραία δημοσιοποίηση από την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» μιας ευαίσθητης προσωπικής και οικογενειακής µας υπόθεσης αποδεικνύει τον αισχρό τρόπο, µε τον οποίο εκμεταλλεύονται τη σοβαρή κατάσταση της υγείας τού πατέρα µας η δεύτερη σύζυγός του, Ευανθία (Γέλη) Παπαγιαννοπούλου, µε την ομάδα των «συμβούλων» της που έχει εγκαταστήσει δίπλα του.»

» Είναι προφανές ότι, χωρίς σεβασμό προς την προσωπικότητα και την κατάσταση του πατέρα µας, δεν διστάζουν να προκαλέσουν συκοφαντικά δημοσιεύματα, συνειδητοποιώντας ότι ο έλεγχος της δικαιοσύνης επέρχεται. Διαψεύδουμε κατηγορηματικώς τις άθλιες συκοφαντίες που διαδίδουν για να τύχουν της εφήμερης δημοσιότητας του εύκολου εντυπωσιασμού. Προεξοφλούν φαίνεται ότι η δικαιοσύνη μπορεί να επηρεαστεί από αναληθή δημοσιεύματα κατά παραγγελίαν. Όλοι γνωρίζουν το ήθος, την ακεραιότητα και την μέχρι θυσίας αγάπη που τρέφουμε προς τον πατέρα µας. Για τα ασύστολα ψεύδη περί παράνομων αναλήψεων από λογαριασμούς του πατέρα µας, περί επιθυμίας μας να πάρουμε την περιουσία του πατέρα µας θα κληθούν οι υπεύθυνοι να λογοδοτήσουν».

» Μετά από βαθιά περίσκεψη και εκπληρώνοντας θλιβερό καθήκον, αναγκαστήκαμε να ζητήσουµε από την Ελληνική Δικαιοσύνη τη θέση του πάσχοντος πατέρα µας, Κωνσταντίνου Π. Αγγελόπουλου, σε δικαστική συµπαράσταση. Στην ενέργεια αυτή προβήκαμεµε µε αποκλειστικό γνώμονα την προστασία των συµφερόντων του πατέρα µας, καθόσον πρόσφατα περιήλθαν στη γνώση µας στοιχεία που αναδεικνύουν ότι είναι εδώ και καιρό εκτεθειμένος σε σοβαρούς κινδύνους λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης της υγείας του. Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν πλήρως οι υπόνοιες που είχαµε τα τελευταία χρόνια για το καθεστώς υπό το οποίο διαβιεί ο πατέρας µας και απαντήθηκαν οι απορίες µας για τις «πράξεις» στις οποίες φερόταν να προβαίνει.»

» Είναι γνωστό σε όλους ότι πάντοτε σταθήκαμε αποφασιστικά δίπλα στον πατέρα µας, πράττοντας ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να ξεπερνά τους κινδύνους ζωής, να
είναι υγιής, να δικαιώνεται νομικά και ουσιαστικά και να έχει την ποιότητα ζωής που του αξίζει. Ακόμη και στις πιο δύσκολες προσωπικές µας στιγμές, τρέχαµε αμέσως κοντά του και το µόνο που είχε και έχει σημασία για εμάς είναι να επιτυγχάνονται τα άριστα για τον ίδιο. Αυτό επιδιώκουμε να εξασφαλίσουµε, ανεξαρτήτως θυσιών ή
εμποδίων, και σήμερα. Μεγαλύτερη επιβράβευση ήταν τα λόγια του ίδιου του πατέρα µας, όταν, σε χρόνο που η κατάσταση της υγείας του δεν είχε επιδεινωθεί καταλυτικώς, έλεγε προς όλους ότι σε εµάς οφείλει την ζωή του».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024