Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Γιατί να τιμωρούνται όλες οι ομάδες επειδή ένας πρόεδρος μπήκε με το όπλο στο γήπεδο;»

«Γιατί να τιμωρούνται όλες οι ομάδες επειδή ένας πρόεδρος μπήκε με το όπλο στο γήπεδο;»

Δηλώσεις Ρομαό και Καμαρά

Η εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, πέραν του ότι οδήγησε στη διακοπή του πρωταθλήματος, έγινε παγκόσμια είδηση και εξέθεσε διεθνώς τον Δικέφαλο και τον πρόεδρό του. Μάλιστα, αν και αρκετές ημέρες μετά, τα ξένα ΜΜΕ συνεχίζουν να ασχολούνται με το θέμα, αλλά και με τη διακοπή του πρωταθλήματος και το πιθανό GREXIT. Μετά την ανακοίνωση των ποινών του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη σε πρώτο βαθμό, το γαλλικό footmercato.com ασχολήθηκε εκτενώς με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αφού, λοιπόν, κατέγραψε τα γεγονότα και τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών, η γαλλική ιστοσελίδα μίλησε με τους πρωταγωνιστές για όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Αλεξί Ρομαό του Ολυμπιακού και του Κασά Καμαρά της Ξάνθης, οι οποίοι αναφέρονται στα όσα συνέβησαν έως τώρα, αλλά και στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

«Είμαστε όλοι έκπληκτοι με το περιστατικό του στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Αλλά εγώ, ζώντας στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια, η αλήθεια είναι ότι δεν μου προκλήθηκε κάποια μεγάλη έκπληξη! Ολες αυτές τις σεζόν υπήρχαν περιστατικά τέτοιου τύπου, αλλά όχι τόσο σοβαρά. Ξαφνιαστήκαμε τη στιγμή που είδαμε το όπλο, αλλά μετά είπαμε “αυτή είναι η Ελλάδα”. Κάθε χρόνο είναι τα ίδια. Οταν υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια, γνωρίζουμε τι πρόκειται να συμβεί. Αν και αυτό ήταν πιο σοβαρό από ό,τι συνήθως, γιατί ο πρόεδρος μπήκε στο γήπεδο με ένα όπλο», ανέφερε αρχικά ο αμυντικός μέσος τη ακριτικής ομάδας, gia για να συμπληρώσει: «Νομίζω ότι είναι λίγο άδικο να τιμωρούν όλες τις ομάδες για το λάθος ενός πρόεδρου και μία ομάδα. Τιμωρήθηκαν όλες οι ομάδες»

Από την πλευρά του Ρομαό, ανέφερε: «Είναι αλήθεια ότι τις ημέρες που ακολούθησαν αυτό το περιστατικό συζητούσαμε γι’ αυτό στα αποδυτήρια. Επίσης όλες οι εφημερίδες αναφέρονταν σε αυτό. Δεν το βρήκαμε νορμάλ, αυτό είναι σίγουρο… Αλλά προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα, γιατί ακόμη έχουμε πέντε παιχνίδια μπροστά μας. Εμείς προετοιμαζόμασταν και πριν τη διακοπή σαν επρόκειτο να παίξουμε. Στο τέλος της εβδομάδας κάναμε ένα φιλικό παιχνίδι, το οποίο μας επιτρέπει να διατηρήσουμε τον ρυθμό μας»

Συνεχίζοντας, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, τόνισε: «Η απόφαση να ξεκινήσει το πρωτάθλημα πάρθηκε. Το παιχνίδι που επρόκειτο να παίξουμε πριν από τρεις εβδομάδες θα το δώσουμε αυτό το Σαββατοκύριακο. Στη συνέχεια όλα θα πάρουν τον δρόμο τους. Είτε θα βάλουν κάποιο παιχνίδι μεσοβδόμαδα είτε θα τελειώσει η χρονιά μας μία εβδομάδα αργότερα. Είμαι ανυπόμονος. Είχαμε καλό μομέντουμ πριν τη διακοπή. Είχαμε νικήσει με 4-0 τον Πλατανιά. Τώρα παίζουμε πάλι εκτός (Λεβαδειακό) και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τη χρονιά».

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024