«Το in.gr ταξιδεύει» στο Ιόνιο, τη Θεσσαλονίκη και την Πράγα
Με ξεναγό τον Κυριάκο Αθανασιάδη
-
Συνεχίζεται η αγωνία για τη 12χρονη που κατέρρευσε μέσα στο σπίτι της - Μεταφέρθηκε στο Ωνάσειο
-
Φορτηγό βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα σε στροφή - Παρά τρίχα μετωπική με διερχόμενους οδηγούς (βίντεο)
-
Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στην Τουρκία - Ανάμεσα στα θύματα ένα βρέφος που βρέθηκε κάτω από το σώμα του πατέρα του
-
Πάρτε πρωτεΐνη: Η απάντηση της αρρενωπής Αμερικής στους vegan και woke
Ο συγγραφέας Κυριάκος Αθανασιάδης, που έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και κατοικεί εδώ και αρκετούς μήνες στην Πράγα, έγραψε πρόσφατα το μυθιστόρημα «Οι τέσσερις εποχές της Μέλισσας», που εκτυλίσσεται στο Ιόνιο.
Καλεσμένος της εκπομπής «Το in.gr ταξιδεύει», ο συγγραφέας μάς μιλά για τους τρεις αυτούς τόπους, ενώ παρουσιάζει τη δική του οπτική για τη σύγχρονη κοινωνική πραγματικότητα εντός και εκτός συνόρων.
in.gr
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»
- Ανδρουλάκης: Βολές στην κυβέρνηση για την ανακύκλωση – «Έγινε μπίζνα για λίγους»
- Μαθητής ΕΠΑΛ: «Έγραψα δικές μου Πανελλήνιες, απάντησα στα δικά μου ερωτήματα»
- Ο Λουίς Ενρίκε, ο Κιλιάν Εμπαπέ και μία δήλωση που άλλαξε τη φιλοσοφία της Παρί (vids)
- Βόλος: Φορτηγό βγαίνει στο αντίθετο ρεύμα σε στροφή – Παρά τρίχα μετωπική με διερχόμενους οδηγούς (βίντεο)
- Μητσοτάκης: Επικοινωνιακή διαχείριση της ακρίβειας με επιδόματα ψίχουλα – «Τέλος Ιουνίου τα 150 ευρώ για κάθε παιδί»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 31.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/rad-pozniakov-134-72ac7W4-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442