Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κρίση στη σχέση της «Κάρι Μπράντσο» με τη «Μιράντα»(;)

Κρίση στη σχέση της «Κάρι Μπράντσο» με τη «Μιράντα»(;)

Αν ισχύει, μπαίνει «ταφόπλακα» στις πιθανότητες για μια τρίτη ταινία Sex And The City

Ενδέχεται – λένε κάποιες πηγές – η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Κάρι Μπράντσο του «Sex and the City», να μην υποστηρίξει την υποψηφιότητα της Σίνθια Νίξον, της Μιράντα από την τηλεοπτική σειρά, για το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης. Τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος, κι αν οι δυο τους «τα χαλάσουν» δεν υπάρχει καμία πιθανότητα για τρίτη ταινία Sex and the City.

Σύμφωνα με το Page Six ενώ οι άλλοι υποψήφιοι για ρόλους στην ταινία έχουν εκφράσει ήδη την υποστήριξή τους στη Νίξον να διεκδικήσει από τον κυβερνήτη Άντριου Κουόμο την υποψηφιότητα για το αξίωμα εκ μέρους των Δημοκρατικών, η «Κάρι Μπράντσο» δεν λέει κουβέντα. Μόνον μέσω της εκπροσώπου της είπε πως «η Σίνθια είναι φίλη μου και συνεργάτης από τότε που ήμασταν μικρά. Ανυπομονώ να της μιλήσω για την υποψηφιότητά της για το αξίωμα του Κυβερνήτη της πολιτείας της Νέας Υόρκης».

Φίλες και συνεργάτιδες «από τότε που ήμασταν μικρά», κι η Κάρι Μπράντσο κάνει δημόσια δήλωση μέσω της εκπροσώπου της για κάτι που είναι σημαντικό για τη Μιράντα;

Η Κάρι Μπράντσο έχει ήδη έλθει σε ρήξη με την Κιμ Κατράλ, τη Σαμάνθα του «Sex and the City». Μια ρήξη με τη Μιράντα καταδικάζει μια δεύτερη σίκουελ της ταινίας. «Η HBO (η εταιρεία-παραγωγός) φοβάται ότι η ρήξη θα καταφέρει πλήγμα στα ποσοστά θέασης μια επανάληψης, καθώς και ότι θα καταφέρει πλήγμα και στο φραντσάιζ» εκμυστηρεύθηκε στο Page Six, μια πηγή που έχει εσωτερική πληροφόρηση. Όπως αναμενόταν, οι άνθρωποι της HBO δεν θέλησαν να σχολιάσουν.

Ωστόσο, έως τη στιγμή που αποφάσισε να κατεβεί στον πολιτικό στίβο η Σίνθια-«Μιράντα»- η Πάρκερ έτρεφε ελπίδες να βρεθεί τρόπος να παίξει στη συνέχεια της ταινίας «Sex and the City». «Μπορεί να την κάνουν (την ταινία) χωρίς την Κατράλ, αλλά δεν μπορούν να τη κάνουν αν λείπει και η Νίξον» είπε στον Ρίτσαρντ Τζόνσον η πηγή «του».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024