Η κλασσική επιλογή που κάνει μια γυναίκα, όταν θέλει να προσεγγίσει το navy look, συνήθως είναι ένα μπλουζάκι με μπλέ και μαύρες ρίγες. Η safe αυτή επιλογή καταντά μονότονη για τις πιο τολμηρές κυρίες. Η μαρινιέρα λοιπόν εμφανίζεται και σε νέα κομμάτια προκειμένου να αυξήσει τις στυλιστικές επιλογές των γυναικών και να την ωθήσει να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό στην εμφάνισή τους. Οι φούστες και τα παντελόνια είναι πλέον στη διάθεση του γυναικείου πληθυσμού που αγαπά το πιο καλοκαιρινό κι ανοιξιάτικο ντύσιμο που μπορεί να τους προσφέρει ένα τόσο απλό μοτίβο, όπως οι ρίγες.

Ένα στενό ψηλόμεσο παντελόνι με κάθετη ρίγα δίνει ύψος σε μια γυναίκα και τονίζει τις αναλογίες του σώματός της. Μπορεί συνδυαστεί πανεύκολα με ένα απλό κοντομάνικο t-shirt για μια καθημερινή βόλτα.

Για όσες θέλουν ένα πιο προσεγμένο και επίσημο στυλ, τότε μια αεράτη παντελόνα με χοντρές κάθετες ρίγες σε έντονη μπλε απόχρωση είναι η κατάλληλη επιλογή. Η μαρινιέρα ταιρίαζει πολύ με το κόκκινο χρώμα, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί κυρίως στα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνιση. Η αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων απογειώνει το look.

Εκτός από τα παντελόνια, το ναυτικό μοτίβο υπάρχει και στις φούστες, οι οποίες είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο κομμάτι στη ντουλάπα των γυναικών. Αέρινο και άνετο προδίδει στις γυναίκες τη θηλυκότητα που θέλουν.

Γράψτε το σχόλιό σας