Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης βασικός χορηγός της Ακροδεξιάς - Αναζητά στήριξη από την Εκκλησία

Νέα Αριστερά: Ο Μητσοτάκης βασικός χορηγός της Ακροδεξιάς – Αναζητά στήριξη από την Εκκλησία

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «βλέπει να του γυρίζουν μπούμερανγκ μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα τα επί χρόνια χάδια του στην Ακροδεξιά»

Βολές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο εξαπέλυσε η Νέα Αριστερά.

Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά ο Κυριάκος Μητσοτάκης «βλέπει να του γυρίζουν μπούμερανγκ μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα τα επί χρόνια χάδια του στην Ακροδεξιά».

«Η Νέα Αριστερά θα δώσει όλες τις δυνάμεις της»

Παράλληλα προσθέτει πως «μια καλή αρχή θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να αναγνωρίσει ότι υπήρξε ο βασικός χορηγός της Ακροδεξιάς. Αλλιώς, ό,τι έσπειρε θα θερίσει». Σύμφωνα με τη Νέα Αριστερά ο πρωθυπουργός με αυτήν τη συνάντηση επιδίωξε να αναζητήσει «υποστήριξη από την επίσημη εκκλησία, ώστε να λειτουργήσει ως ανάχωμα σε περιστατικά λεκτικής και φυσικής βίας στους ναούς».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

«Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης έδειξε να αναζητά υποστήριξη από την επίσημη εκκλησία, ώστε να λειτουργήσει ως ανάχωμα σε περιστατικά λεκτικής και φυσικής βίας στους ναούς. Βλέπει να του γυρίζουν μπούμερανγκ μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα τα επί χρόνια χάδια του στην Ακροδεξιά.

Τι να πρωτοθυμηθούμε;

– Το παραλήρημα του κ. Μητσοτάκη ως αξιωματική αντιπολίτευση με τον εξωγήινο στον Υμηττό για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου;

– Τις εξαλλοσύνες των «γαλάζιων» βουλευτών που χέρι χέρι με τη Χρυσή Αυγή σκορπούσαν δηλητήριο στην ελληνική κοινωνία για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

– Ότι επέτρεψε σε κορυφαίους υπουργούς να χαρακτηρίζουν αντισυνταγματικό το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών;

– Το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ που υποτάσσει ζητήματα εξωτερικής πολιτικής για να «φρενάρει» διαρροές προς την άκρα Δεξιά, όπως παραδέχθηκε και η δική τους υποψήφια ευρωβουλεύτρια Εύη Χριστοφιλοπούλου;

Μια καλή αρχή θα ήταν ο κ. Μητσοτάκης να αναγνωρίσει ότι υπήρξε ο βασικός χορηγός της Ακροδεξιάς. Αλλιώς, ό,τι έσπειρε θα θερίσει.

Αγώνας ενάντια στην άκρα Δεξιά σημαίνει αγώνας ενάντια στην όξυνση της φτώχειας και τον ανισοτήτων, αγώνας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας.

Σε αυτό τον αγώνα η Νέα Αριστερά θα δώσει όλες τις δυνάμεις της».

Sports in

Η «ανάκριση» του Έσε: Τι είπε για Μέσι, Μαραντόνα και Πελέ (vid)

Ο Έσε αποκάλυψε αρκετά πράγματα για εκείνον απαντώντας στο QnA που δημοσίευσε ο Ολυμπιακός στα social media.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024