Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το κολιέ και το μυστικό του

Το κολιέ και το μυστικό του

Το εντυπωσιακό παιχνίδι της σκιάς και του φωτός κρύβουν ένα σημαντικό μήνυμα σ’ ένα κολιέ.

Ένα μινιμαλιστικό κι απλό κολιέ δημιούργησε ο σχεδιαστής Dario Narvaez. Το κολιέ της «αόρατης αγάπης», όπως το έχει ονομάσει, φανερώνει ένα μήνυμα παίζοντας με το φως, τη σκιά και το ίδιο του το σχήμα.

Δυο μέταλλα ενωμένα σε μορφή κυλίνδρου αποτελούν το σώμα του κρεμαστού, στο εσωτερικό των οποίων περνάει η αλυσίδα. Τα μέταλλα σχεδιάζονται σε τρεις ξεχωριστές εκδοχές σε ασήμι, σε χρυσό, αλλά και ροζ χρυσό. Πάνω είναι τοποθετημένο ένας απλός κύκλος και χάρη σ’ αυτόν ξεκινά η μάχη του φωτός με τη σκιά. Όταν το φως χτυπά τον κύκλο από τη σωστή γωνία, τότε δημιουργείται η σκιά μιας καρδιάς πάνω στους κυλίνδρους. Η καρδιά μπορεί να είναι ορατή σε όλους, εκτός βέβαια εάν το βασικό κομμάτι του κολιέ αναποδογυριστεί, τότε το αποτέλεσμα αλλάζει μιας και μπορεί να δει τη σχηματισμένη καρδιά μόνο αυτός που το φοράει.

Ακολουθώντας μια απλή γραμμή στο σχέδιο του, ο Dario θέλησε να δώσει στους ανθρώπους ένα κομμάτι που θα μπορέσουν να το συνδέσουν με σημαντικές και μοναδικές αξίες, όπως αυτή της αγάπης. Πρόκειται για ένα σχέδιο που εκτός από το συμβολισμό που κρύβει, δημιουργεί έντονη περιέργεια σε όσους το βλέπουν για το τι ενδέχεται να αποκαλύπτει και έκπληξη όταν φανερώνεται τι μπορεί να κάνουν το φως και η σκιά.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024