Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φορέματα για το απόλυτο navy look

Φορέματα για το απόλυτο navy look

Οι γυναίκες που αγαπούν τα φορέματα και ακολουθούν τις τάσεις της άνοιξης, ξέρουν ότι πρέπει να αποκτήσουν ένα navy φόρεμα.

Η γυναικεία αδυναμία στα φορέματα είναι πάντα εμφανής, μιας και είναι άνετα, εντυπωσιακά και μπορείς να τα φορέσεις με άπειρους συνδυασμούς. Εφόσον δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα καμιάς γυναίκας ένα κλασσικό μαύρο φόρεμα, φέτος η άνοιξη προστάζει να υπάρχει οπωσδήποτε και ένα φόρεμα με ρίγες. Οι επιλογές είναι άπειρες και υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί που μπορούν να αναδείξουν το στυλ της κάθε γυναίκας.

Το μίνι μαρινιέρα φόρεμα είναι μια από τις πιο όμορφες επιλογές που μπορείτε να κάνετε. Μη ξεχάσετε να ταιριάξετε μικρές λεπτομέριες των αξεσουάρ σας με το χρώμα της ρίγας που έχει το ρούχο σας. Οι τσάντες, τα παπούτσια και τα κοσμήματα είναι αυτά που θα κάνουν τη διαφορά στη συνολική σας εμφάνιση.

Ένα μίντι αέρινο φόρεμα με κάθετη ρίγα θα δώσει ύψος στο σώμα σας και φυσικά μια πιο ρομαντική διάθεση. Αποτελεί πολύ ωραία επιλογή και για μια πιο επίσημη εμφάνιση.

Το maxi φόρεμα υπάρχει πάντα στις βαλίτσες των διακοπών της κάθε γυναίκας. Τα προτιμούν γιατί άνετα και ευκολοφόρετα. Αν η γραμμή του φορέματος είναι φαρδιά τότε δοκιμάστε να βάλετε μια ζώνη για να τονίσετε τη μέση σας.

Στο ίδιο μήκος κλίματος με τα φορέματα, βρίσκονται τα τελευταία χρόνια οι ολόσωμες φόρμες και τα σορτσάκια που κάνουν θραύση στις αγορές των γυναικών. Αν δεν είστε τύπος που φοράει τόσο συχνά φορέματα, τότε ένα ολόσωμο marine outfit θα σας λύσει τα χέρια.

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024