Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολύ κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται το «Mad About You»

Πολύ κοντά στην επιστροφή του βρίσκεται το «Mad About You»

Η σειρά θα αφορά το ζευγάρι σήμερα, να προσπαθεί να διαχειριστεί το «σύνδρομο της άδειας φωλιάς» μιας που η δεκαεφτάχρονη κόρη τους, Mabel, ετοιμάζεται να «γευτεί» τις χαρές της φοιτητικής ζωής.

Πολύ πιθανή πρέπει να θεωρείται πλέον η επιστροφή της άκρως επιτυχημένης σειράς «Mad About You», με τους Paul Reiser και Helen Hunt να βρίσκονται σε συζητήσεις για την τηλεοπτική επιστροφή τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επιστροφή της επιτυχημένης κωμικής σειρά του NBC με τίτλο «Mad About You» και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές.

Η Sony Pictures Television Studios έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την αναβίωση του project αυτού, με τον Paul Reiser (Whiplash, Concussion, Red Oaks, Stranger Things) και την Helen Hunt (Cast Away, What Women Want, Pay It Forward , As Good as It Gets) να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για υποδυθούν ξανά τους τους γνώριμους ρόλους τους ως ο Paul και η Jamie Buchman αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει η σειρά θα αφορά το ζευγάρι σήμερα, να προσπαθεί να διαχειριστεί το «σύνδρομο της άδειας φωλιάς» μιας που η δεκαεφτάχρονη κόρη τους, Mabel, ετοιμάζεται να «γευτεί» τις χαρές της φοιτητικής ζωής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά «Mad About You» γνώρισε τεράστια επιτυχία καθ’ όλη την περίοδο προβολής του, ενώ έπαιξε για επτά σεζόν από το 1992 έως το 1999 στο NBC, αποσπώντας βραβεία Emmy αλλά και Χρυσές Σφαίρες.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024