Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Famagusta: Νέο τραγούδι για τον έρωτα της Σιμώνης με τον Μάικλ - Όλες οι πληροφορίες αποκλειστικά στο In.gr

Famagusta: Νέο τραγούδι για τον έρωτα της Σιμώνης με τον Μάικλ – Όλες οι πληροφορίες αποκλειστικά στο In.gr

Νέος έρωτας γεννιέται στη σειρά του MEGA, «Famagusta» και το In.gr έχει πρώτο, όλες τις πληροφορίες για το νέο, πρωτότυπο τραγούδι που θα τον πλαισιώνει δραματουργικά στο αποψινό επεισόδιο.

Νέος έρωτας γεννιέται στη σειρά του MEGA, «Famagusta» και το In.gr έχει πρώτο, όλες τις πληροφορίες για το νέο, πρωτότυπο τραγούδι που θα τον πλαισιώνει δραματουργικά στο αποψινό επεισόδιο.

Η μουσική υπογραμμίζει με τον πιο συναισθηματικό τρόπο αυτό το ταξίδι στο παρελθόν, που έχει ξεκινήσει από τον περασμένο Γενάρη μέσα από τη «Famagusta» στη μικρή οθόνη. Πέραν του εμβληματικού «Δεν Ξεχνώ» που ερμήνευσε με τον δικό της μοναδικό τρόπο η Μαρία Φαραντούρη, αλλά και το σπαραξικάρδιο «Καραβάκι» που άνοιξε τον β’ κύκλο της «Famagusta», με τη φωνή της Γιώτας Νέγκα, ο Χρίστος Στυλιανού και η Ελένη Ζιώγα, φρόντισαν ως τώρα να ντύσουν μουσικά τα love story όλων των ζευγαριών της σειράς.

Το γνώριμο πλέον δημιουργικό δίδυμο για τη σειρά του MEGA (όπως και στη «Γη της Ελιάς»), Χρίστος Στυλιανού και Ελένη Ζιώγα, υμνούν έτσι αδιάκοπα τον έρωτα. Τυλίγουν με νότες δυνατούς έρωτες του χθες, που έγιναν αγάπη ακλόνητη, παλιούς έρωτες που αναζωπυρώνονται και νέα σκιρτήματα που ταρακουνούν την καρδιά! Όπως αυτό της Σιμώνης για τον Μάικλ, που παρακολουθούμε να ανθίζει στα επεισόδια του β’ κύκλου.

«Λίγο-λίγο» τραγουδά ο Κώστας Μακεδόνας

«Λίγο-Λίγο» είναι λοιπόν ο τίτλος μιας ακόμη ιδιαίτερης δημιουργίας των Χρίστου Στυλιανού – Ελένης Ζιώγα, με ερμηνευτή αυτή τη φορά τον εξαιρετικό Κώστα Μακεδόνα.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη, αισθαντική μπαλάντα που δίνει την δυνατότητα στον Κώστα Μακεδόνα να ξεδιπλώσει μια διαφορετική ερμηνευτική του πτυχή και να μας προσφέρει με την εκπληκτική φωνή του μια σπάνια ακουστική εμπειρία.

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι επηρεασμένοι από το προσφυγικό ζήτημα της Κύπρου, όταν, το 1974, χιλιάδες ελληνοκύπριοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στα Κατεχόμενα και να ζήσουν σαν ξένοι στον τόπο τους, αλλά και από το γενικότερο πρόβλημα της προσφυγιάς που δημιουργούν ιστορικά, αλλά και στις μέρες μας, οι πόλεμοι.

Το νόημα, ωστόσο, αυτού του πολιτικού τραγουδιού μπορεί να αναγνωστεί και ως μεταφορά στην περιγραφή μιας γενναιόδωρης ερωτικής συνθήκης και να φωτίσει έτσι ιδανικά τη δυνατή σχέση του Μάικλ και τής Σιμώνης, όπως αυτή παρουσιάζεται στο πλαίσιο της καταιγιστικής πλοκής της σειράς.

Σιμώνη - Μάικλ

Σιμώνη – Μάικλ

Ο έρωτας τραγουδιέται στη Famagusta

Στα επεισόδια του α’ κύκλου, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν την ιστορία αγάπης της Ιφιγένειας και του Παύλου, τους οποίους φυσικά συνδέει ένα παιδί, ο γλυκύτατος Αντρίκος. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Σέκερη (με δεδομένο πως ο Μάικλ αγνοείται) είχε αναγκαστεί στο παρελθόν να απομακρυνθεί και εκείνος, αλλά και ο γιος του, από την Ιφιγένεια. Η κεραμοποιός χρειάστηκε να χάσει τη σημαντικότερη σχέση στη ζωή της, εκείνη με το μονάκριβο παιδί της, για να καταφέρει να αφήσει πίσω της την εξάρτηση από το αλκοόλ.

Στο έκτο λοιπόν επεισόδιο της σειράς του MEGA, ο έρωτας του ζευγαριού – που υποδύονται στη μικρή οθόνη ο Αντρέας Γεωργίου και η Βασιλική Τρουφάκου – αναζωπυρώθηκε και ένα τραγούδι από την φωνή του Μπάμπη Στόκα ήρθε να πλαισιώσει την επανασύνδεση αυτή.

Ιφιγένεια, Παύλος και ο μικρός Αντρίκος

Ιφιγένεια, Παύλος και ο μικρός Αντρίκος

Με τίτλο «Εξαιρείσαι», το τραγούδι περιγράφει το μεγαλείο της ανιδιοτελούς αγάπης, που ανοίγει χώρο για τη συγχώρεση και την άνευ όρων αποδοχή του άλλου. Σε στίχους Ελένης Ζιώγα και μουσική Χρίστου Στυλιανού, το ερωτικό αυτό κομμάτι από τη φωνή του Μπάμπη Στόκα, έρχεται να δεθεί απόλυτα με την επανένωση του Παύλου Σέκερη και της Ιφιγένειας Χαραλάμπους.

Παρακολουθήστε τη σκηνή της επανασύνδεσης, ντυμένη με το τραγούδι «Εξαιρείσαι» από τη σειρά Famagusta:

«Κινδυνεύω» τραγούδησε ο Κώστας Τουρνάς για τη «Famagusta»

Όπως γνωρίζουν καλά οι εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολουθούν τη σειρά Famagusta, το σενάριο εναλλάσσεται μεταξύ του χθες και του σήμερα και πέρα από τις μαρτυρίες ανθρώπων που βίωσαν τη φρίκη του πολέμου, ρίχνει κλεφτές ματιές στις ζωές των πρωταγωνιστών τις ημέρες πριν και μετά την τουρκική εισβολή.

Σε ένα από αυτά τα flashback, οι δημιουργοί αποκάλυψαν στους τηλεθεατές τον τρόπο που γνωρίστηκαν η Χριστίνα και ο Αντρέας (Ηθοποιοί Κοραλία Καράντη και Γιάννης Μπέζος). Ένα ζευγάρι που βίωσε τον απόλυτο πόνο, όταν έχασε το πρώτο του παιδί, κατά τον βομβαρδισμό της Αμμοχώστου. Μια ρομαντική ιστορία που ντύθηκε κι εκείνη μουσικά με ένα πρωτότυπο, αισθαντικό τραγούδι.

Η Χριστίνα και ο Αντρέας

Η Χριστίνα και ο Αντρέας

Το «Κινδυνεύω» είναι ένα ερωτικό σύγχρονο τραγούδι που έγραψαν ο Χρίστος Στυλιανού και η Ελένη Ζιώγα. Με σκοπό να ενώσουν τον ήχο και τον στίχο του σήμερα με τη νοσταλγία της εποχής που διαδραματίζεται η συγκεκριμένη σκηνή, οι δύο δημιουργοί πρότειναν στον τραγουδοποιό και τραγουδιστή Κώστα Τουρνά να ερμηνεύσει το τραγούδι αυτό, ο οποίος αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση.

Παρακολουθήστε παρακάτω τη σκηνή αυτή και ακούστε το υπέροχο κομμάτι:

View this post on Instagram

A post shared by Mega TV (@megatvcom)

Η σειρά «Famagusta», εμπνευσμένη από τα τραγικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο, πριν από 50 χρόνια, έρχεται στις οθόνες μας αυτή την Κυριακή 21 Απριλίου και κάθε Κυριακή, στις 22:40.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024