Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Mini Electric Concept: Πάμε σαν άλλοτε… ηλεκτρικά

Mini Electric Concept: Πάμε σαν άλλοτε… ηλεκτρικά

H MINI παρουσίασε από το «floor» της νεοϋρκέζικης έκθεσης μια ρετροφουτουριστική -με την κυριολεκτική έννοια- πρωτότυπη ηλεκτρική εκδοχή του κλασικού Mini.

Η ΜΙΝΙ επεφύλαξε μια ενδιαφέρουσα έκπληξη για την έκθεση της Νέας Υόρκης παρουσιάζοντας ένα πρωτότυπο κλασικό Mini το οποίο εξόπλισε με ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σύνολο.

Πέρα από την καταφανή ομοιότητα με τον ιστορικό πρόγονό των σημερινών ΜΙΝΙ, δυστυχώς η βρετανική φίρμα δεν δημοσιοποιεί πληροφορίες για τις προδιαγραφές που συνοδεύουν αυτό το πρωτότυπο μοντέλο το οποίο δείχνει να αποτελεί την επιτομή του ρετροφουτουρισμού.

Η μοναδική σύσταση που το συνοδεύει είναι ότι η παρουσία του ηλεκτρικού συνόλου δεν αλλοιώνει ούτε στο ελάχιστο τα χαρακτηριστικά που το ανέδειξαν, συμπεριλαμβανομένης της χαρακτηριστικής οδικής συμπεριφοράς που παραπέμπει σε καρτ.

Όπως και να έχει με τις επίσημες συστάσεις, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πρωτότυπη σκέψη η οποία, αν και δεν πρόκειται να υλοποιηθεί, δείχνει να αποτελεί ιδανικό προπομπό για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ΜΙΝΙ παραγωγής το οποίο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, η θυγατρική του ομίλου BMW θα εμφανιστεί από το 2019.

Only in

Μάχη για την Commerzbank!

Η Deutsche Bank σχεδιάζει να μπει στο παιχνίδι για να σταματήσει την UniCredit, αγοράζοντας το σύνολο ή μέρος του 12% της κυβέρνησης στην Commerzbank

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024