Καμμένος: Έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή οι Ένοπλες Δυνάμεις
Καθόλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψή του στο Αρχηγείο Στόλου, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.
Καθόλα έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε απειλή είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, υποδεχόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, κατά την επίσκεψή του στο Αρχηγείο Στόλου, στο ναύσταθμο Σαλαμίνας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ξεναγήθηκε στο υποβρύχιο «Ματρώζος», επισκέφθηκε τη φρεγάτα «Σπέτσαι» και την πυραυλάκατο «Κρυσταλλίδης», ενώ συνεχάρη τα πληρώματα για το υψηλό ηθικό και την ετοιμότητα τους στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας.
Ο κ. Παυλόπουλος έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Αγκυρα να σταματήσει τις προκλήσεις σε βάρος της Ελλάδας, να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και να πάψει να αμφισβητεί τη Συνθήκη της Λωζάνης.
Για ακόμη μια φορά, τόνισε την ανάγκη σεβασμού του διεθνούς δικαίου από την Τουρκία, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα επιδιώκει την ειρηνική συνύπαρξη. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε πως το διεθνές δίκαιο ισχύει στο σύνολο του και «δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, δεν υπάρχουν αμφισβητήσεις και δεν υπάρχει κανένα άλλο ζήτημα από την οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας».
in.gr
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
- Σπουδαία νίκη για τους Σίξερς με Μάξι και Εμπίντ να κάνουν τη διαφορά (102-105) – Όλα τα αποτελέσματα στo NBA
- Ιράν: Το Πεντάγωνο παρουσιάζει στον Τραμπ ευρεία γκάμα επιλογών για επίθεση, λένε πηγές των New York Times
- Ο Μαξιμιλιάν Ιμπραΐμοβιτς «επιστρέφει» στο παρελθόν του πατέρα του
- Σε αυτό το ξενοδοχείο θα γυριστεί η νέα σεζόν του White Lotus — και δεν είναι το Four Seasons
- Ο Τραμπ υπόσχεται να «σώσει» τους Ιρανούς – Οι επιλογές του και οι συνέπειές τους
- Οι πολίτες του Ιράν απαιτούν να φύγουν οι μουλάδες, ζητούν δημοκρατία, ελευθερίες και κοινωνική δικαιοσύνη. Όχι στρατιωτικές επεμβάσεις
- «Η Αστερόσκονη»: Ένα έργο που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Σημείο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 13.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/luke-irving-xqeJbG99nFE-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442