Αγγελάκας – Παυλίδης ξανά μαζί στις 2 Ιουνίου
ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και ο Παύλος Παυλίδης με τους B movies ξανασμίγουν αυτό το καλοκαίρι, για λίγα ακόμη δυνατά Live.
Χαρακτηρίστηκε η συναυλία της χρονιάς. Μια συνάντηση ιστορικών διαστάσεων για την ελληνική ροκ σκηνή. Ό,τι και αν γράφτηκε όμως δε συγκρίνεται με τις εκρηκτικές στιγμές που έζησαν όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή. Ήταν κάτι σαν τελετή μύησης στη ροκ μουσική, από γενιά σε γενιά, από τους μεγαλύτερους στους μικρότερους.
Για όλους αυτούς λοιπόν που δεν κατάφεραν, αλλά ήθελαν να το ζήσουν και για όσους θέλουν να το ζήσουν ξανά, ο Γιάννης Αγγελάκας με τους 100°C και ο Παύλος Παυλίδης με τους B movies ξανασμίγουν αυτό το καλοκαίρι, για λίγα ακόμη δυνατά Live.
2/6 Αθήνα – Πλατεία Νερού
9/6 Ηράκλειο – ΤΕΙ Ηρακλείου
16/6 Θεσσαλονίκη – Μονή Λαζαριστών
* Η προπώληση ξεκίνησε στις 28 Μαρτίου.
in.gr
- Μέτρα προστασίας για τις κατολισθήσεις στην Κεφαλονιά αποφάσισε η επιτροπή κινδύνου πολιτικής προστασίαςκ
- Άν Χάθαγουεϊ: «Ο Τομ Χόλαντ είναι ο γιος των ονείρων μου»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Ανδρουλάκης: Πολιτική προτεραιότητα το ΕΣΥ – Θέση του ΠΑΣΟΚ η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Αιγαίου
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Όλυμπος: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή χωρίς τις αισθήσεις του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442