Είναι ώρες ώρες που τον λυπάμαι (λέμε τώρα…) τον πρόεδρο Αλέξη. Ο άνθρωπος έχει μεταβληθεί σε… λάστιχο, ένας πραγματικός… Τιραμόλα! Τρέχει από δω, τρέχει από κει, να προλάβει, αλλά αυτό δεν είναι και πάντοτε επιτυχημένο ως προσπάθεια. Στην περίπτωση πάντως του νομοθετικού εκτρώματος για τα κατοικίδια, μάλλον τα κατάφερε!

Με δική του εντολή αποσύρθηκε το νομοσχέδιο και μάλιστα όχι με τηλεφώνημα στον Τσιρώνη, αλλά στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, στον οποίο και ανέθεσε να κάνει και τη σχετική ανακοίνωση περί της κυβερνητικής αναδίπλωσης.

Ο πρόεδρος Τσίπρας δεν έχει τη φήμη του φιλόζωου – εγώ τουλάχιστον δεν ξέρω κάτι σχετικό. Εχει όμως ανεπτυγμένο το αισθητήριο να διακρίνει μια παγίδα μπροστά του: πληροφορούμενος λοιπόν ότι ήδη, μέσα σε δύο ημέρες, είχαν συγκεντρωθεί 40.000 υπογραφές κατά του επιχειρούμενου εκτρώματος και ότι τα social media είχαν πλημμυρίσει με σχόλια καταγγελτικά του ελεεινού νομοθετήματος, πήρε την απόφαση να το αποσύρει, τάχα μου για να υπάρξει διάλογος με τις φιλοζωικές οργανώσεις και να υπάρξουν βελτιώσεις…
Τα υπόλοιπα είναι λόγια του αέρα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο